Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan beregne Max slepekapasitet for en Suburban

Chevrolet Suburban er en arbeidshest av et slep kjøretøy. Den kommer i en 1500 (halvt tonn) modell og en 2500 (trekvart tonn) modell for tyngre hale. En populær bruk for disse store sport-nyttekjøretøyer er å taue tilhengere, samt hale mennesker. Den trekkapasitet en Suburban varierer avhengig av en rekke faktorer, slik som den modell, motorstørrelsen, akselavstand og lasting av slepet kjøretøyet. Svaret kan variere betydelig fra hva bruksanvisningen sier. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

slå opp brutto kombinert totalvekt vurdering av Suburban. For en 2003, 2500 modell Suburban, er det £ 19,000. Brukerveiledningen vil spesifisere dette. Trailer Life Magazine hjemmeside vedlikeholder en liste over slep kapasiteter og brutto kombinerte vekt rangeringer for de fleste biler som du kan bruke for tauing.
2

Finn ut hva lastet vekten av Suburban er. For å gjøre dette, laste bilen opp med en full tank av gass og alle passasjerene om du vil ta med deg. Har all last som du ville ha i bilen når tauing. Gå til din nærmeste sertifisert lastebil skala, og veie bilen.
3

Finn ut fabrikken rangert slep vekten av kjøretøyet, fra eierens manuell eller Trailer Livet nettside. Også finne ut hva totalvekt er for ditt kjøretøy. Dette er det mest at kjøretøyet stry kan veie fullastet.
4

Trekk lastet vekten av Suburban fra brutto kombinerte kjøretøy veie rating. Skriv ned dette nummeret. Trekk totalvekt fra brutto samlede totalvekt rating, og skriv det tallet ned også. Bestem slepekapasitet på din Suburban ved å bruke det minste av de to tallene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119103.html

Previous:
Next:

SUVer