Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

2007 Chevy Tahoe Problemer

The 2007 Chevy Tahoe gir plass til åtte til ni personer og valgfritt firehjulstrekk for å hjelpe til med vanskelige forhold eller off-road kjøring. Som alle kjøretøy, er 2007 Tahoe ikke immun mot mekaniske problemer. En tilbakekalling har blitt utstedt for 2007 Tahoes, og to andre kjente problemer har blitt rapportert. Elektrisk System

En feil i 2007 Chevy Tahoe elektriske system forårsaket General Motors til å huske disse modellene som hadde en oppvarmet vindusspylervæske system. Kretskortet for spylervæske varmeren kan kortslutte, noe som gjør systemet overopphetes. Den overopphetet system kan føre til andre elektriske systemer i bilen for å mislykkes. I noen tilfeller forårsaket overoppheting spylervæske system kjøretøy branner. Tilbakekallingen for Tahoes med oppvarmet spylervæske system startet i september 2008. En Chevy forhandler kan installere, gratis, et nytt ledningsnett med en intern sikring for å forhindre en kortslutning.
Transmission

Chevy Tahoes fra 2007 har blitt rapportert å av og til opplever alvorlige problemer med automatgir, ifølge MSN Autos. De 4L60E/4L65E sendinger kan helt mislykkes og må erstattes med en ny girkasse. De 4L60E/4L65E sendinger brukes bare i 2007 Chevy Tahoe LS to-hjulstrekk, som kommer med 4,8-liters motor i stedet for 5,3-liters motor standard i andre 2007 Chevy Tahoes.

med parkering sensorer

Chevy Tahoes fra 2007 med de valgfrie bakre parkeringsplasser assist har tidvis hatt problemer med sensorene sviktende, ifølge MSN Autos. Den bakre parkeringsplassen bistå system hjelpemidler sjåføren på parkeringsplasser manøvrer som krever sikkerhetskopiering bilen. Sensorene la sjåføren vet om noen objekter, for eksempel andre biler, er i nærheten av Tahoe bakre støtfanger. En eller alle av den bakre parkeringsplassen bistå sensorer for parkering assist system kan oppleve en kortslutning, slik at de bare sporadisk arbeid eller å ikke fungere i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118963.html

Previous:
Next:

SUVer