Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan å programmere en Ford Escape Key

Du kan programmere en ny nøkkel til Ford Escape uten å besøke en Ford forhandler eller en låsesmed. Men, trenger du to programmerbare tastene til å gjøre det. Derfor er det at-home prosedyre for å programmere Escape tastene bare nyttig hvis du programmerer en ekstra nøkkel. Besøk et autorisert Ford-forhandler hvis du har mindre enn to programmerbare tastene, service-avdelingen kan koble bilen til Ford programvare verktøyet til å programmere tasten. Du trenger
Blank Escape-tasten
Vis flere instruksjoner
en

Finn begge dine programmerte tastene. Sitte inne Ford Escape. Sett den ene av de programmerte nøkler i tenningen sporet. Undersøke tenningen sporet.
2

Lær de viktigste posisjonene. Hakket at nøkkelen ligger i når du først setter det er posisjon én. Vri nøkkelen frem en gang. Dette er posisjonen to. Slå den frem igjen, og dette er stillingen tre. Posisjon fire skrur motoren. Det er ikke nødvendig å bli kjent med det å programmere en tast.
3

Vri nøkkelen tilbake i posisjon én. Deretter slår det å plassere tre. La den stå i posisjon tre for mellom tre og 10 sekunder. Slå den tilbake til en, og deretter fjerne den.
4

Sett den andre programmert tast innen 10 sekunder for å fjerne den siste nøkkelen. Slå den fra posisjon en å plassere tre. La den stå i posisjon tre for mellom tre og 10 sekunder. Fjerne det.
5

Sett nøkkelen du programmerer. Slå det å plassere tre. La den stå i posisjon tre i minst seks sekunder, og deretter fjerne den. Nøkkelen skal nå jobbe. Prøv å skru av motoren med den nye nøkkelen. Hvis det ikke fungerer, ble programmeringen gjøres feil. Prøv på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119104.html

Previous:
Next:

SUVer