Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

De beste europeiske og japanske SUV Kjøretøy

SUVer, eller sport nyttekjøretøyer, kombinerer komforten til en personbil med de praktiske anvendelser av en pickup eller større lastebil. European Car magazine sier av SUV markedet: "Selv om SUV ble opprinnelig bygget for off-road kjøring og inkluderte firehjulstrekk, er mer populære versjoner bygget primært for kjøring på vei." Japanske og europeiske bil selskaper tilbyr en rekke SUVer , fra kompakt til store luksuriøse modeller, for nesten hver forbrukernes behov. Honda CR-V

Honda CR-V har nummer én posisjon på US News liste over rimelige kompakte SUVer. Priset i 2010 på $ 21000 og oppover, anmeldere prise CR-V for sin sikkerhet, funksjonalitet, forbedret kraft og redesignet ytre. Edmunds.com lister opp en behagelig og rolig tur og kvikk håndtering som styrkene til CR-V, med sin eneste svakhet sett i motorveien passerer makt. CR-V er drevet av en 180 hk motor og en fem-trinns automatisk girkasse med Hondas "Grade Logic Control" skiftende system, ifølge Honda hjemmeside. Interiør funksjoner inkluderer sitteplasser for fem passasjerer med bakseter som splittet for fleksible lagringsbehov.

2010 Honda CR-Vautomobiles.Honda.com/cr-v /
Toyota Highlander

Toyota Highlander rangerer sjette av 28 i US News rangeringer av mellomstore SUVer og starter på $ 25.000. Highlander er også tilgjengelig som en hybrid fra $ 35 000 i 2010, og fire-hjulstrekk og tauing pakker er tilgjengelig. Sterke inkludere et valgfritt tredje rad med sitteplasser, god drivstofføkonomi og kjørekomfort, ifølge US News. The Highlander ble redesignet i 2008 for å tilby en mer luksuriøs og romslig interiør, ifølge Car and Driver magazine.

Toyota HighlanderToyota.com /highlander
Mercedes-Benz GL

Mercedes-Benz GL er priset som starter på $ 59,000 og rangerer andre i store luksus sport nyttekjøretøyer på US News liste. GL-Klasse seter syv passasjerer, drives av to V-8 motorer med en syv-trinns automatisk girkasse, og er i stand til å taue opptil 7500 pounds, ifølge Mercedes nettstedet. Sikkerhetsfunksjoner omfatter ni standard kollisjonsputer, et dekk pressure monitoring system og PRE-SAFE, en Mercedes "innovasjon som kan forstand en forestående kollisjon og bidra til å forberede front-forsetene." Anmeldere ros GL drivstofføkonomi og luksuriøst interiør, men advarer om at GL er ikke egnet for off-road kjøring.

Mercedes-Benz GLmbusa.com/mercedes/data/pdf/brochures/2010-GL-Class.pdf
BMW X5

BMW X5 koster fra $ 47 000, og ble "fornyet og utvidet" i 2007 med tillegg av et valgfritt tredje rad, ifølge Motor Trend magazine. Standard sikkerhet funksjoner inkluderer elektronisk stabilitetskontroll, hode-og sidekollisjonsputer, og et ryggekamera. En seks-trinns automatgir og BMW Advanced Diesel motorkraft X5, ifølge BMW nettstedet.

BMW X5bmwusa.com/Standard/Content/Vehicles/2010/X5/X5SAVExplore.aspx


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118875.html

Previous:
Next:

SUVer