Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Biler som ligner på Jeep Wrangler

Jeep Wrangler er en kompakt sport utility vehicle som er mye kjøpt for sitt sporty utseende og off-road ytelse. Det er modellert etter andre verdenskrig militær-bruk kjøretøyer. Den ble først introdusert i 1987, og har mottatt makeovers i 1997 og 2007. Den opprinnelige Wrangler serien var YJ-serie produsert 1987-1995. TJ-serien ble produsert frem til 2007, da den ble erstattet av KJ-serien. Wranglers tilbys som cabrioleter eller hardtops. Bronco II

Bronco II ble solgt av Ford 1984-1990 som en mindre versjon av den i full størrelse Bronco, og for å holde tritt med rivaliserende SUVer. Det er designet mekanisk som Ford Ranger pickup lastebil. Vanlige modifikasjoner på Bronco II blant annet legge en kraftigere forakselen, lift kits og motor bytteavtaler. Mye som Wrangler, er Bronco II brukte for klatring bratt terreng, gjørme bogging og andre terreng-eventyr. The Bronco II fikk mye kritikk for sin høye rollover rente, delvis på grunn av det høye tyngdepunktet assosiert med de fleste sport nyttekjøretøyer. The Bronco II ble avviklet etter 1990 og erstattet av Ford Explorer, men er fortsatt en 4X4 favoritt.
Suzuki Samurai

Samurai er en mini-SUV laget av Suzuki. Dens japansk markedsført motstykke er Suzuki Jimny. Den ble opprinnelig produsert av Hope Motor Company. Disse bilene hadde bare to seter, en liten last-område og en avtakbar tak, men deres største funksjonen var firehjulstrekk system som gjorde dem lett å navigere over ujevnt terreng. Suzuki kjøpte rettighetene til den mislykkede Håp linje i 1968, erstattet den Mitsubishi-motor med en Suzuki motor og lagt et ekstra sete. SJ-serien, med en større motor og kropp, ble utgitt i Nord-Amerika i 1985 som Samurai. Det inneholdt en 1,3-liters, 63-hestekrefter, 4-sylindret motor som en cabriolet eller hardtop. Det er lett, kompakt og enkelt å navigere i off-road miljøer. I 2007 brøt en Samurai en Jeep verdensrekord for høyeste høyde klatret av en 4X4 bil.
Geo Tracker

Geo Tracker er en kompakt SUV som var et joint venture mellom General Motors og Suzuki. Den opprinnelige 1989-modellen var tilgjengelig i konvertible, to-dørs hardtop og LSi hardtop og brukt en Suzuki-motor. Tidlig Tracker modellene var alle fire-hjulsdrevne kjøretøy, men en to-wheel-drive versjonen ble introdusert i 1992. Trackere har blitt rost for sin off-road ytelse, som er støttet av sine fire-wheel-drive systemer, sterk front suspensjoner og en ball styringsgruppe boks som holder seg i ulendt terreng. GM avviklet Geo merkevare i 1998, og Tracker modellen ble videreført under Chevrolet navn. Chevrolet Tracker modeller er mindre populær som off-road kjøretøyer fordi den robuste styring av Geo ble erstattet med rack og pinion styring som er lett skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119220.html

Previous:
Next:

SUVer