Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan til Mount Front plater på en Ford Explorer

På en Ford Explorer skilt platen har en liten lampe på hver side slik at den kan identifiseres om natten. Foran lisens plate ikke har eller trenger en lys, og bare har lisens plate mount. Hvis du får inn i en ulykke, kan fronten lisens plate mount bryte lett, men det er lett å installere en ny. Du trenger
Drill
1/4-tommers borekronen
License plate mount kit
Wrench satt
Flathead skrutrekker
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en lisens plate mount kit fra noen automotive butikk. Lisensen plate mount kit er en halv tomme tykk plast ramme med fire hull i den. På toppen av lisensen plate mount vil det være to skruer i pre-tappet sett skruehull for å feste bilskilt. Lisensen plate mount leveres med fire 1/4-tommers bolter og muttere for å montere den i støtfangeren din.
2

Mål til midten av støtfangeren. Måle både vertikalt og horisontalt.
3

Plasser lisens plate festet på nøyaktig midt på støtfangeren foran. Mål å finne midten av lisensen plate mount og deretter plassere den på midtpunktet av støtfangeren.
4

Drill gjennom de fire hull rundt omkretsen av lisensen plate mount ramme og gjennom støtfanger .
5

Sett boltene gjennom lisens plate mount hull og gjennom støtfangeren. Nå under støtfangeren og skru en mutter på hver bolt. Bruk en 1/4-tommers skiftenøkkel til å stramme hver bolt.
6

Skru ut de to skruene fra lisensen plate mount som vil holde lisensen plate på. Plasser lisens plate på lisensen plate mount og skru i lisens plate skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118866.html

Previous:
Next:

SUVer