Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan vet jeg hvilken størrelse Engine en 1991 Jeep Har

The 1991 Jeep Wrangler var tilgjengelig med et utvalg av motorer: enten en 2,5 L inline fire-sylinder eller en 4,0 L sekssylindret. Fordi begge motorene er inline-stil, snarere enn V-stil, fortelle dem fra hverandre kan være litt vanskelig hvis du ikke vet hva du skal se etter. Heldigvis er det noen idiotsikker måter å avgjøre hvilken motor din 1991 Jeep bruker. Instruksjoner
en

Park din Jeep og og åpne og støtte panseret. Nærmer motorrommet fra fronten for å få en bedre oversikt over området under panseret.
2

Se etter en hvit klistrelapp i motorrommet. Disse er vanligvis funnet på metallrammen over radiatoren, med mindre de har blitt fjernet. Dette klistremerket skal fortelle deg størrelsen på motoren. Hvis det står "2,5", har du 2,5 L inline firesylindret. Hvis det står "4,0", har du 4,0 L sekssylindret. Se
3

direkte til venstre for ventildeksel, den store klossen som stikker ut fra midten av motoren din kupé. Du vil se en liten, sylindrisk, svart objekt. Det har flere plugger og ledninger som kommer fra den. Hvis det er seks ledninger, har du 4,0 L sekssylindret. Hvis den har fire ledninger, har du 2,5 L inline firesylindret.
4

Finn kjøretøyet identifikasjonsnummer, eller VIN, under førersiden del av frontruten. Telle til den åttende sifferet fra venstre. Hvis den åttende sifferet er en "S" eller en "U", Jeep har 4,0 L sekssylindret. Hvis det er en "E", har du 2,5 L inline firesylindret.

Du kan også skrive inn VIN inn i en VIN-dekoder for å finne ut ganske mye informasjon om Jeep din, inkludert hvilken motor det er utstyrt med. Å dekode VIN, skriv det ned og besøke gratis VIN dekoding Resource link.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119028.html

Previous:
Next:

SUVer