Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik fjerner du en Convertible Top Fra en Chevy Tracker

Fjerne konvertible toppen på Chevy Tracker lar deg friheten til frilufts-kjøring på dager når været er fint. Lerretet toppen er i stand til å kaste seg på godt vær, og du kan sette den opp igjen når været tilsier behov for det. Chevy anbefaler ikke å fjerne hele toppen som feilaktig installere toppen vil tillate det å lekke både luft og vann rundt kantene. Hvis du velger å ta toppen helt av lastebil, må du justere alle stopperne på kantene når du installerer den. Instruksjoner
en

Fjern bakruten fra deg Tracker. Åpne bakluken helt ut og trekke de bakre hjørnene av den øverste ut av sporet på kroppen. Trekk tilbake lerretet flaps for å avsløre glidelås.
2

Pakk ut bakvinduet og la den henge rett ned på utsiden av kroppen. Trekk den bakre vindusramme bar mot deg og skyv den ut til venstre side av lastebilen med vinduet festet. Sett den et sted trygt.
3

Fjern sidevinduene fra lastebilen. Trekk den øvre og bakre kvartal Borrelåslukning løs deretter pakke ut vinduet. Glidelåsen vil bare gå rundt toppen og bakkant av vinduet.
4

Trekk den fremre kanten av vinduet frem til å frigjøre den fra kroppen, og trekk den nedre delen av vinduet ned til frigjøre den fra banen ved bunnen av vinduet. Sett vinduene til side på et trygt sted.
5

Knepp av tappene på hver side av kuppelen lys og trekk foran på toppen fremover og ut av kanalen på taket. Brett hele øverste tilbake til baksiden av lastebilen. Toppen kan stues i denne posisjonen før du ønsker å heve den igjen.
6

Rull bakruten og montering bar opp og oppbevare dem mellom bakluken og baksetet. Rull de to sidevinduene opp og oppbevare dem bak setet også. Hvis du trenger å heve toppen i en hast, har du nå alle deler med deg å gjøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118912.html

Previous:
Next:

SUVer