Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en 1999 Jeep Wrangler

I en deprimert økonomi, er forbrukere alltid på jakt etter nye måter å spare penger. Bensin er en vanlig handelsvare som er mye brukt og kan ha en betydelig innvirkning på din personlige budsjett. En populær metode for å spare penger er å ta grunnleggende trinnene for å øke drivstoff kjørelengde på bilen din. En av de populære modellene av SUV som kan se en forbedring i drivstoff kjørelengde er 1999 Jeep Wrangler. Instruksjoner
en

kjøpe en Jeep Wrangler som har drivstoff-effektive funksjoner til å begynne med. Ting å se etter inkludere en firesylindret motor, manuell girkasse, road dekk i stedet for de som er laget for off-road reise, og en motor som går på diesel. Hvis du allerede har en 1999 Jeep Wrangler, vurdere å kjøpe road dekk for bilen din hvis den har off-road dekk. Off-road dekk er ikke designet for å maksimere drivstoff kjørelengde.
2

Sjekk dekkene for Jeep din for å se "PSI" rating. Fyll dem med nok luft slik at lufttrykket i dekkene er så nær sin "PSI" rating som kan være uten å gå over. Opprettholde dette nivået av lufttrykk så ofte som mulig, som under-oppblåst dekk kan ha en negativ innvirkning på din Jeep drivstoff kjørelengde.
3

Hell drivstoff injektor renere inn din gass tank, og deretter fylle bensintanken til det maksimale nivået. Tar dette trinnet på en jevnlig basis vil bidra til å sikre din Jeep injektorer ikke blir tilstoppet og drives mer effektivt.
4

Holder seg til fartsgrensen når du kjører på motorveien. Når du overstiger 60 miles per time, vil drivstoffeffektivitet av kjøretøyet fortsette å avta jo mer du hastighet.
5

Coast mens du kjører ned bakker. Ved å utnytte tyngdekraften og din Jeep nåværende hastighet, vil du redusere mengden drivstoff som kreves når du kjører ned bakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118913.html

Previous:
Next:

SUVer