Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Historien om Nissan Patrol 4WD

Nissan Patrol 4WD er produsert av Japan-baserte Nissan Motors. Det er kjent som Nissan Safari i Japan, men Patrol i det internasjonale markedet. Importen til USA begynte ca 1964. Sport utility vehicle, som tar mange funksjoner fra den originale Jeep, er kanskje en av de mest populære SUV i land med langstrakte ulendt terreng som Australia, Sør-Amerika og Midtøsten. Navn Forskjeller

Gitt sin utilitaristisk stil og flere bruksområder, er det ikke uvanlig at Patrol skal bli omdøpt i ulike markeder. I USA automaker ble markedsført tidlig som Datsun Patrol. Den Patrol anses fortsatt som Safari i Japan, selv om produksjonen opphørte i 2004. Det ble kort markedsført av Ford Australia mellom 1988 og 1994 som Ford Maverick, som er relatert til 1970-tallet todørs coupe med samme navn i USA. I Europa ble det Patrol kort omdøpt til Ebro Patrol, ifølge Datsunhistory.com.
Kjendis påtegning

På begynnelsen av 1960-tallet, likte cowboy film skuespiller Roy Rogers den Nissan Patrol så mye at automaker tilbød ham en Patrol 4WD, en Nissan pickup og stasjonsvogn i bytte for påtegning hans. I 1964, en Patrol koster ca $ 1616.
Military Application

Ved 1960-tallet, ble det Patrol brukt som militære kjøretøyer, særlig i Sør-Asia og Midtøsten. Den Patrol var en av de viktigste transportmidler for den indiske hæren i slutten av 1960 og 1970. Den Patrol ble omdøpt til Jonga, et akronym for Jabalpur forordningen og Guncarriage Assembly fordi det ble montert på Jabalpur, India, anlegg. FN-organer også ansette Patrol.
Tidlig spesifikasjoner

Y60 Patrol to-dørs modell ble produsert mellom 1960 og 1980 og satt på en svært kort 86,6-tommers akselavstand, mens G50, en større to-dørs modell, ble anbragt på en 98,4 tommer akselavstand. En lang akselavstand målt 110 inches. Den Patrol kom i softtop og hardtop konfigurasjoner.
Strøm

Vanligvis ble Patrol drevet gjennom slutten av 1970-tallet av en 241,4-kubikk-tommers, in- Online seks-sylindret motor, som var nok strøm til å betjene den lange akselavstanden åtte-passasjer modeller. Den Y61 Patrol, som debuterte i 1997, inneholdt en 4,5-liter, bensindrevet, in-line seks-sylindret motor og 3-liters Turbo Diesel. Innen 2002, ble en 248-hestekrefter, 4,8 liter, in-line sekssylindret tilbys.
21st Century Patrol

Patrol nyter stor popularitet i flere Middle Østen land, inkludert de Forente Arabiske Emirater. De 2010 modellene har samme plattform som den luksus Infiinti qx56. 2010 Patrol er drevet av en massiv 400-hestekrefter 5,6-liters V-8, som er matchet med en syv-trinns automatisk girkasse. Trimme nivåer er basen LE, mellomtone SE og luksus-orientert by Package. Den luksuriøse modellen er utstyrt med skinnseter som er klima-kontrollert og en arabisk-språklig navigasjonssystem. Den har også en 8-tommers berøringsskjerm DVD underholdning pakke, Bluetooth-tilkobling, nøkkelfri start, midtkonsoll med en kul-boksen for drinker og en makt liftgate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118996.html

Previous:
Next:

SUVer