Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Vanlige problemer med en 2000 Jeep Grand Cherokee V8

Jeep high end, mellomstore SUV var auto maker flaggskip i 2000. Litt større enn standard Cherokee og fullpakket med luksuriøse alternativene, gjennomgikk Grand Cherokee en prisbelønt redesign i 1999. Lite ble endret for 2000-modellen, selv om V8-versjonen ble tilbudt med enten to-eller firehjulstrekk. I løpet av det siste tiåret, har sjåførene rapportert vedlikehold problemer med motoren, bremser, girkasse og luftkondisjonering /varme. Både Jeep og tredjeparts produsenter har også utstedt en rekke tilbakekallinger for defekte komponenter. Motor

The Grand Cherokee V8 kan oppleve problemer med drivstoffpumpen og /eller kjølevifte stafett. En defekt drivstoffpumpe kan føre til at bilen ikke klarer å starte. Uten en operativ rele vil kjøleviften ikke rotere, og dermed øke faren for overoppheting.
Transmission

av Grand Cherokee med en femtrinns manuell girkasse har vært kjent å oppleve håndtering problemer som stammer fra en mislykket inngang eller utgang akselhastigheten sensor, som registrerer bilens hastighet. Utgående aksel Turtallssensor problemer har også blitt rapportert i modeller med manuelle girkasser.
Bremser

frambremsen rotorene har vært kjent for å deformere over tid. Skifte rotorene krever også kjøpe nye bremseklosser.
Air conditioning og oppvarming

Sporadiske saker som involverer luft blanding døren, plassert under dashbordet, har blitt rapportert. Døren kan bli sittende fast, hindrer varm eller kald luft (om ikke begge) kommer inn i hytta.
Tilbakekalling

Tilbakevendende feil i Grand Cherokee er utvendig belysning, inkludert frontlykter og baklyktene, førte til tilbakekallinger av tredjeparts komponenter i 2006 og 2009. Også i 2006 ble det oppdaget at plast blader på motoren kjøleviften var utsatt for bryte av under bruk, utgjør en potensielt alvorlig sikkerhetsrisiko. Andre feil har blitt oppdaget i front passasjersiden kollisjonspute, gearkasse og setebelte skulderstropper. Ettermarkedet bremsesylindrer kjøpt mellom juli 2005 og januar 2006 må også skiftes ut. Hvis du mistenker at kjøretøyet kan være gjenstand for en eller flere av de nevnte tilbakekallinger, ta kontakt med en nærliggende Jeep forhandler så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118917.html

Previous:
Next:

SUVer