Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hummer Tips

Bilen kjent som " Hummer " ble utviklet i 1979 av AMC . Hummer står for "High Mobility flere formål hjul kjøretøy . " Det ble forkortet til Humvee . Og derfra , fikk den tilnavnet " Hummer ". Eiere av Hummers bør innse at deres kjøretøy krever noen spesielle hensyn . Big Garage

Vær oppmerksom på at en full størrelse Hummer er en av de største kjøretøyene som eies av gjennomsnittlig borgere . En typisk forstads typen garasjen vil passe en Hummer, men rommet kan være svært stramt. Før du kjøper en Hummer , sørg for at garasjen vil være i stand til å håndtere den ekstra store størrelsen på kjøretøyet.
Gassforbruk

Hummers er store, slitesterke biler som har et rykte for å være i stand til å gå omtrent hvor som helst . Men det holdbarhet kommer med en pris . Hummers er ikke kjent for effektiv gass kjørelengde . Forstå at hvis du velger å kjøre en Hummer på regelmessig basis , vil du se din bensin kostnadene stige . I noen tilfeller kan økningen være betydelig.
Unngå lange turer

Hummers er gode off- road kjøretøyer. De er ekstremt holdbare og robuste , i stand til å håndtere alle typer vanskelig terreng . Men på motorveien og for lange turer , de er ikke de mest komfortable biler på markedet . Når det er mulig , kjøre Hummer på korte turer , eller turer som går inn i tøffe forhold . Velg en mer økonomisk , komfortabel -riding kjøretøy for lange turer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119076.html

Previous:
Next:

SUVer