Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Funksjonene til en Honda CRV

Honda introduserte CR-V til den amerikanske offentlighet på en auto show i Chicago i 1996. Det gjorde faktisk ikke bli tilgjengelig for kjøp i USA frem til 1997. Honda produserte CR-V som svar på overveldende forbrukernes etterspørsel etter en SUV fra selskapet. Siden det ble opprettet, har CR-V design og kjøreegenskaper vunnet det flere forbruker og bil kritiker utmerkelser. Utvendig Features

Liket av 2011 CR-V er utformet for å gi så lite luftmotstand som mulig. Kjøretøyet blir aerodynamisk muliggjør en jevnere og raskere ri. De fleste modellene leveres med 17-tommers lettmetallfelger. Den har en lett å åpne tilbake luke for rask lasting og lossing av last. Den nye CR-V leveres med automatisk multi-reflektor halogen frontlykter, noe som gjør mørkekjøring trygt.
Interiøret har

Inne i CR-V, vil du finne en Bluetooth-eller handsfree-kobling som gjør at en mobiltelefon hekte i bilens høyttalersystem og ringe. Alle 2011 CR-V er utstyrt med en inngang for en Mp3-spiller, slik at du kan ta med din favorittmusikk med deg overalt. Forsetene i CR-V er utstyrt med sin egen temperaturkontroll. Enkelt justere førersetet til din smak ved hjelp av noen av de ti-veis elektrisk justering. Den leveres med en måne tak som åpner og lukker med et trykk på en enkelt knapp. CR-V har god plass til både passasjerer og bagasje.
P Med to hanske rom i forsetet og midtkonsollen for mer lagringsplass, legger CR-V mer lasteplass i helt tilbake og baksetene selv vil kaste seg ned hvis du trenger mer plass. Ifølge Honda offisielle nettsted, plass til CR-V komfortabelt fem personer. Passasjerer i baksetet har den ekstra komforten av sine egne lufteventiler og en fold-down armlenet.

Andre funksjoner

Honda CR-V kommer Fabrikken med firehjulstrekk og en fire-sylindret motor. The Environmental Protection Agency anslår at CR-V blir hvor som helst 21-28 miles per gallon av gass. En femtrinns automatgir assistert av Hondas Grade Logic Control gir detaljert og presis informasjon om veiforhold. Dette gjør at CR-V for å skifte gir på en måte som sikrer optimal ytelse og sikkerhet. CR-V kommer også med blokkeringsfrie bremser. Den kommer også fabrikken med en ombord dekktrykk overvåkingssystem som varsler deg når du trenger mer luft i dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119227.html

Previous:
Next:

SUVer