Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Liste over SUV Biler

Sport Utility Vehicles (SUV) er en mellomting mellom en pickup lastebil og en stasjonsvogn. Hver SUV er kategorisert som enten mini /kompakt, mellomstor eller full størrelse. Jo større SUV, jo større motoren, og følgelig desto større slepekraft. SUVer vanligvis huser mellom fem og ni personer, men har mer innvendig plass enn en minivan eller pickup lastebil. Chevy Suburban

Chevy Suburban er en av de største og tyngste SUV noensinne laget. De Suburban seter åtte eller ni personer og bærer en 5,3 liters eller 6,0 liters V8-motor, avhengig av modell. Denne bilen er spesielt godt egnet for sleping og haling. Suburbans pleier å være ganske drivstoff-tørst, selv om 2011 Suburban har vist forbedring fra eldre modeller ved gjennomsnitt 15 byens miles per gallon (mpg) og 21 highway mpg. Likevel ble 2011 Suburban spesifikt rangert på førsteplass av US News and World Report analyse av de fleste rimelige SUVer.
Acura MDX

Acura MDX er en mid- størrelse, sju-passasjer SUV. Modeller 2010 eller nyere er fullt utstyrt med firehjulsdrift, en 3,7-liters V6-motor og en 6-trinns girkasse. 2010-modellen også gjennomsnitt 21 highway mpg og 16 by mpg. Denne bilens slepekapasitet varierer, men de fleste er bare egnet for å trekke en liten campingvogn eller tilhenger. I kontrast med full-size SUV, Acura MDX medium-size kroppen mindre sannsynlig å rulle over i en krasj og kan betraktes som mer praktisk for daglig kjøring i form av manøvrerbarhet.
Chevy Equinox

Den kompakte størrelse, er fem-passasjer Chevy Equinox best kjent for sin drivstoffeffektivitet. Siden SUVer har rykte for å være "bensinslukere," standard 2011 Equinox skiller seg ut i mengden med sin 22 by mpg og 32 highway mpg. Standarden Equinox bærer en 2,4-liters, fire-sylindret motor. Chevy tilbyr kjøperne en mulighet oppgradering til en V6, 3,0-liters motor, men drivstoffeffektivitet av mindre motor ville bli ofret med dette alternativet.
Toyota Sequoia

Toyota Sequoia er en stor, full-size SUV ideell for tauing. Sin 5,7-liter, V8-motor gjennomsnitt 13 by mpg og 16 highway mpg, avhengig av året av modellen. Mest Toyota Sequoia oss ta en mid-rad benk, slik at bilen til komfortabelt sete åtte personer. I alternativ, noen Sequoias har to kapteinstoler i midten av bilen, og dermed sitteplasser syv personer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119073.html

Previous:
Next:

SUVer