Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Om Jeep Commanders

I 2005 avduket Jeep, en divisjon av Chrysler, sin nyeste bilen på New York Auto Show. Den ble kåret til Jeep Commander, gjort tilgjengelig for modellåret 2006. Det ble posisjonert som den større søsken av Grand Cherokee. Faktisk, som i 2010, er Commander den største SUV noensinne produsert av Jeep. Hovedtrekk

Jeep Commander - tilgjengelig i to-wheel og all-wheel drivetrains - var en syv-seter, med andre-og tredje rad seter montert høyere enn fører og passasjer som . Bilen begynte med et valg mellom basen og luksus-orienterte Limited trims. Det treffende navnet Sport og top-of-the-line Overland gjorde sin debut i 2007, bare for sistnevnte skal fases ut innen 2009. Avhengig av trim nivå, fikk Commander en 3,7-liter PowerTech V6, en 4,7-liter PowerTech V8, som ble avviklet i 2009, eller en 5,7-liters Hemi V8-motor. Standard fasiliteter inkludert air condition, strøm sluser og vinduer, am/fm/cd/mp3 spiller, driver multi-justerbar elektrisk setejustering og andre seterad klappsete.
Mottak
< p> Jeep Commander ble rost av forbrukere og kritikere for sin imponerende størrelse og kraftig utvalg av motorer. Videre sin solid bygge - nødvendig for strenge off-road kjøring - ble også notert. De innvendige materialer er imidlertid ikke fikk det samme nivået av ros på grunn av deres utseende billig. Lave karakterer også gikk til gjennomsnittlig lastekapasitet, vemmelig drivstofføkonomi og suspensjon for myk for landeveiskjøring.

Sales

Jeep Commander fikk en lovende start, og solgte mer enn 88 000 biler i 2006. Ved neste år, derimot, hadde det tallet falt til rundt 63.000. Året 2009 registrert verste salgsperiode for Commander, da hadde salget falt til bare litt over 12.000 biler
Seponering

Hovedsakelig på grunn av svak omsetning. , bestemte Chrysler å trekke ut kontakten på Jeep Commander i 2010. Avviklingen av bilen var en del av den femårige restruktureringsplan utarbeidet av den globale partnerskap av Chrysler og italienske bilprodusenten Fiat i 2009. 2011 årsmodell er merket som Jeep Commander siste.
Pris

Avhengig av årsmodell og trim nivå, er den opprinnelige produsenten veiledende prisklasse for Jeep Commander hele sin produksjon kjøre var $ 31,575 til $ 42,830. Som i 2010, anslår Kelley Blue Book prisen verdi utvalg av brukte Commanders på rundt $ 15,000 til $ 34,000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118973.html

Previous:
Next:

SUVer