Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Problemer med en Buick Rainier

The Buick Rainier sport-utility vehicle har vært gjenstand for flere sikkerhet minnes i løpet av modellen årene 2004 og 2005. Hvis du eier en Rainier enten fra årsmodell, kan du ta bilen til en Buick forhandler for å sjekke om tilbakekalling arbeidet har blitt utført ennå eller ikke. Bremselys

bremselys på enkelte 2004 Rainiers har blitt tilbakekalt. Pæren i bremselys kan løsne som bilen vibrerer mens du blir drevet, slik at bremselyset å stoppe opplysende. Uten bremselys fungerer, kan andre sjåfører på veien ikke realisere Rainier stopper og vil ikke stoppe også, forårsaker en kollisjon.
Blinklys

De 2004 Rainiers har opplevd problemer med blinklys også, som har bedt om en egen tilbakekalling. Når sjåføren går for å signalisere en sving, kan alle de fire blinklys på bilen blinke i stedet for bare de som er på venstre eller høyre side av bilen. Andre drivere kan feiltolke at bilens fare lysene er på og ikke innser sjåføren signaliserte til snu, forårsaker en kollisjon. Forhandlere vil erstatte flasher modulen i berørte kjøretøy for å unngå dette problemet.
Frontrute

2005 Rainier frontrute har bedt om en sikkerhet tilbakekalling. Disse frontruter ikke oppfyller føderale regjeringen sikkerhet standard for hvordan frontruter skal monteres, da uretan ikke kan forholde seg til kroppen av bilen i noen flekker. I en ulykke, kunne frontruten muligens komme løs, inn i bilen og skadet sine beboere. Som en løsning, vil forhandlere erstatte eventuelle uakseptable frontruter, slik de nye er skikkelig festet med bilens kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119167.html

Previous:
Next:

SUVer