Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Jeep Laredo Spesifikasjoner

Bilkjøp er en stor investering som krever mye forskning for å sørge for at du kjøper en bil som passer dine behov . Jeep Grand Cherokee Laredo er en høyt betrodd SUV på markedet i dag som gir en rekke funksjoner som du kan basere din beslutning om hvorvidt eller ikke å kjøpe. Motor & MPG

Jeep Grand Cherokee Laredo leveres som standard med en 3,6 liters V6 Pentastar motor. Motoren har en fem-trinns automatgir og gjennomsnitt 16 miles per gallon i byen og 23 miles per gallon på motorveien.
Seating

Jeep Grand Cherokee Laredo kommer med klut bøtte seter og plass for opptil fem passasjerer . Jeep Laredo har også justerbare nakkestøtter , strøm kontroller for forsetepassasjer og sjåfør seter, en drevet fireveis korsryggstøtte justering og frem sammenleggbare seter som gir mulighet for maksimal lagringsplass.

Wheels

Jeep Grand Cherokee Laredo leveres med 17 - tommers aluminium malt hjul. Dekkene er oppført som P245/70R17 på /off- road dekk og de kommer med et dekktrykk monitor med en varsellampe .
Multimedia

Jeep Grand Cherokee Laredo leveres med Media Center 130 CD/MP3 radio konsollen. Konsollen er utstyrt med Sirius Satellite Radio, en audio jack inngang for mobile enheter og legger til en seks - høyttaler stereoanlegg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119246.html

Previous:
Next:

SUVer