Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan stille klokken på en 2002 Jeep

Din 2002 Jeep Wrangler har en klokke bygget inn i fabrikken stereoanlegg. Tilbakestille tid på døgnet er nødvendig hvis du koble fra batteriet eller endre tidssoner. Sommertid vil også kreve at du endre tiden på døgnet din to ganger i året. Du kan stille klokken på Jeep din med en kulepenn i løpet av få minutter. Du trenger
Kulepenn
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i førersetet for din Jeep Wrangler. Slå på tenningen, men ikke starte Jeep.
2 p Det er mange kontroller på forsiden av radioen. Se etter de to små hullene merket "H" og "M." Trykk på power-knappen på fronten av radioen for å slå den på.
3

Sett tuppen av en kulepenn inn i hullet som er merket med en "H" for timeinnstillingen. Det er en liten knapp inne i hullet. Trykk pennen inn og la seg flere ganger mens du ser på time på døgnet forhånd. Stopp når du kommer til riktig time.
4

Sett tuppen av kulepenn inn i hullet som er merket med en "M" for innstilling av minutter. Trykk inn og slipp gjentatte ganger protokollen er riktig innstilt.
5

Ta pennen når tiden er riktig. Klokken vil automatisk begynne å telle fremover fra det tidspunktet du set.Turn av radioen makt og tenningslåsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119002.html

Previous:
Next:

SUVer