Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

De beste SUV: Pris, gass kjørelengde, og sikkerhet

I løpet av det siste tiåret et stort antall nye SUVer har kommet på markedet, gjør beslutningen om hva modellene er best enda vanskeligere. Mens det er mange måter å bedømme en bil, funksjoner som pris, drivstofføkonomi og sikkerhet er blant de viktigste. Ford Escape Hybrid

Ford Escape har vært tilgjengelig som en hybrid siden 2004. I 2008 ble det redesignet for å dra nytte av ny hybrid teknologi og nye Escape kroppen stil. US News and World Report ga 2009 Escape Hybrid en 9,9 (av 10) sikkerhetsgodkjenning. Mens den offisielle drivstofføkonomi anslår range 27-34 miles per gallon, har noen drivere vært i stand til å oppnå oppover på 60 miles per gallon. Ford Escape Hybrid er dyrere enn standard Escape men fortsatt starter under $ 30.000.
Dodge Journey

Dodge Journey ble innført i 2009. Ulike meninger om hvorvidt det er en sann SUV eller en crossover vogn, men en mindre størrelse betyr forbedret drivstofføkonomi i low-20s selv med en konvensjonell motor som gir rikelig med kraft. Dodge Journey også fått en 9,9 sikkerhetsgodkjenning fra US News and World Report. Utsalgspriser på Journey starter like over $ 20 000 mark, noe som gjør den konkurransedyktig med entry-level SUVer som bruker mer gass og utføre mindre bra i kollisjonstester.
Honda Pilot

Hondas Pilot er en større crossover kjøretøy som har vært tilgjengelig siden 2003. En 2009 redesign brakt forbedringer i alle områder. Den nåværende modellen fremskritt Hondas rykte for sikkerhet og kvalitet, oppnå en 9,9 sikkerhet vurdering i US News testing. Gass kjørelengde gjennomsnitt rundt 20 miles per gallon med 250 hestekrefter V6-motor. Med modellene priset rundt $ 27 000, er Pilot et godt alternativ til andre store crossover import.
Toyota Venza

Toyota Venza var en ny modell for 2009 og ble raskt en stor aktør i SUV-markedet. Alle modellene er priset under $ 30 000 (før ekstrautstyr). Totalt drivstofføkonomi kjører i lav 20-årene med den valgfrie V6 motor og på midten av 20-årene med standard inline-4-sylindret motor, som fortsatt gir rikelig med kraft. Den Venza scoret en 9,9 i US News sikkerhet tester, delvis på grunn av en standard elektronisk stabilitetskontroll system.
Toyota Highlander

Toyotas mid-size Highlander har eksistert siden 2000, med dagens modell debuterte i 2007. Til tross for sin størrelse (den er større enn den originale Highlander), oppnår Highlander mer enn 20 miles per gallon overall. US News and World Report sikkerhetsgodkjenning for Toyota Highlander er svært høy på 9,7. Prisene starter under $ 30,000 med flere opp-level modeller slotting i rundt $ 34000. Dele en ramme med Toyota Avalon og Camry, er Highlander også kjent for sin kjørekomfort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118823.html

Previous: No
Next:

SUVer