Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan øke gass kjørelengde på en Hummer 2

The to Hummer, eller H2 som det også kalles, er ikke kjent for å få god gass kjørelengde. Produsenten av Hummer H2 har annonsert at sports utility vehicle får et dystert 13 miles per gallon. Hvis du liker Hummer 2 og ønsker å forbedre sin gass kjørelengde, kan du prøve følgende trinn. Instruksjoner
Vekt
en

Fjern noe av vekten av din Hummer to. Fjern tverrstengene på toppen av kjøretøyet, så vel som andre deler som kan være veiing ned SUV, slik som reservehjul og-plugg. Ta ned noen utvendig tilbehør du måtte ha som kan påvirke drag.
2

Drive med jevn hastighet. Stop-and-go kjøring er et velkjent skyldige av guzzling opp gass. Highway kjøring med Hummer 2 er mer drivstoffeffektiv enn bykjøring. Minimer hard oppbremsing og iverksette bremsing noen sekunder tidligere som du nærmer stopper.
3

Installer en kald luft inntak. Det forbedrer effektiviteten og ytelsen til Hummer 2-motoren, som igjen øker gass kjørelengde. Snakk til mekaniker om å gjøre denne oppgraderingen til bilen din.
4

Gi Hummer 2 en melodi. Bytte av luftfilter, kan tennplugger og tennplugg ledninger bidra til å forbedre bilens drivstofføkonomi. Sjekk med mekaniker å finne ut om du er grunn for en melodi opp.
5

Slå av klimaanlegg. Hvis du har luft installert i H2, bør du holde den av med mindre det er absolutt nødvendig. Air condition kan redusere Hummer sin drivstoffeffektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118826.html

Previous:
Next:

SUVer