Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

GMC Acadia Color Options

The Acadia er en SUV laget av GMC. Den leveres med tilbehør. Denne SUV har oppvarmet seter, Bluetooth for en telefon, seter syv eller åtte passasjerer, og har en MP3-kompatibel stereo. Remote start er tilgjengelig, og en dvd-spiller i baksetet er også et alternativ. Acadia har ikke bare disse funksjonene, men også har mange utvendig og innvendig fargevalg. Hvit utvendig Colors

velge én av to ulike nyanser av hvitt er et alternativ med Acadia SUV. Summit White har en nyanse av sølv. White Diamond Tricoat er en veldig ren hvit.
Metallic utvendige farger

Metallic utvendige farger er tilgjengelig i fire nyanser. Det er Quicksilver Metallic, som er et medium sølv farge. Gold Mist Metallic er hvit med et hint av perlemor og sølv. Carbon Black Metallic er svart med et snev av sølv i trim. Medium Brown Metallic er en veldig lys brun med et snev av sølv.
Red Utvendig alternativ
p Det er Red Jewel Tintcoat, som er en lys brent rødt . Denne fargen alternativet kommer med svart trim.
Interiør Fargealternativer

fem interiørfarger er tilgjengelige for Acadia. Tre er laget av lær og to er laget av stoff. Fargealternativer er Lett Titanium Skinn, Ebony Skinn, Cashmere skinn, Ebony Cloth og Light Titanium Cloth. Lett Titanium skinn er en veldig lys grå. The Ebony Skinn er svart og Cashmere Skinn er en lys brun. The Ebony Cloth er svart og Light Titanium Cloth er en lys grå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119264.html

Previous:
Next:

SUVer