Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Sikkerhet for Crossover Kjøretøy

Crossover biler har blitt stadig mer populært de siste årene. Crossovers er basert på bil plattformer i stedet for lastebil plattformer SUVer er bygget på. Dette betyr at crossovers er lavere i bakken, noe som gjør det lettere for beboerne å klatre inn og ut av bilen. Crossovers tilby bil-lignende håndtering, men også en mer imponerende utsikt sånn i lastebiler og SUVer. Crossovers tilbyr også noen sikkerhetsmessige fordeler fremfor noen andre typer kjøretøy. Kjøreegenskaper

Car-baserte delefilter kjøretøy er bedre egnet for håndtering av daglig kjøring på veier og motorveier, ifølge Bankrate. Crossover biler har uavhengig fjæring på alle fire hjul, i motsetning til truck-baserte SUVer. Crossovers er i stand til å håndtere raske svinger og ulykke unngåelse manøvrer bedre delvis takket være det faktum at de er lavere i bakken enn SUVer, har et lavere tyngdepunkt, og har også mer aerodynamiske design.
oppbremsing

Crossover biler har bedre bremseegenskaper enn gjør truck-baserte SUVer, ifølge Bankrate. Selve vekten av SUVer betyr bremsene må jobbe ekstra hardt for å få bilen til en fullstendig stopp. Lettere crossover biler ofte har like kraftige bremsesystemer, noe som betyr at bilen vil stoppe på kortere tid og avstand enn en SUV, muligens unngå en kollisjon.

Rollovers

SUVer omfatter kjøretøyer som er mest sannsynlig å rulle over i visse veiforhold, ifølge en studie utført av Safercar.gov. Biler er minst sannsynlig å bli involvert i en rollover, med varebiler og pickups i midten av risiko diagrammet. Crossover biler ikke har like stor risiko for å rulle som gjør SUVer delvis fordi de er basert på bil plattformer. Crossoverbiler også vanligvis ikke er så høye som SUVer, og de har en bredere akselavstand. Både bilens høyde og bredde på hjulene er sitert av Safercar.gov som faktorer i kjøretøy velt.
Krasjer

Crossover biler har deformasjonssoner som vanlige biler gjør. Deformasjonssoner er områder i bilen som er utviklet for å kollapse og absorbere energien i en kollisjon, holde passasjerene fra å bli skadet og skadet beboerne. Noen truck-baserte SUVer har ikke noen deformasjonssoner, som betyr at energien fra en kollisjon overføres i hele kjøretøyet. Siden oversteg er høyere enn biler, hvis den side av kjøretøyet blir truffet av en SUV, vil dørene absorbere mye av effekten. I biler, skjønt, ville virkningen skje på nivået av vinduene, noe som betyr at hvis bilen er utstyrt med side gardin kollisjonsputer de ville være den eneste mellom beboerne og SUV.
Modifikasjoner

De som eier eller tenker på å kjøpe en crossover kjøretøy må huske på at modifikasjoner på bilen kan redusere sikkerheten funksjoner av kjøretøyet. Installere større hjul og dekk på en crossover, for eksempel, kan i stor grad øke sannsynligheten bilen kunne rulle, ifølge bilen ekspert nettsted Cars.com. Tyngre tilbehør som grill vakter, tunge dekk, og andre ettermarkedet add-ons stedet en ekstra belastning på bilens bremser og øke tiden og avstanden det tar å stoppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118969.html

Previous:
Next:

SUVer