Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvor å Endre støtdempere på en Land Rover

Sjokk på din Land Rover holde ride glatt mens du kjører. Uten sjokk vil du føle hver bump at Land Rover kjører over. Endre sjokkene er tidkrevende, og du vil trenge de riktige verktøyene og forberedelse. Du kan kjøpe sjokk for din spesifikke Land Rover og den type terreng som du skal kjøre på fra din Land Rover-forhandler eller på nettet hvis du trenger tilpassede sjokk for din modell. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack stå
Wrench
New sjokk
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Front dempere på en Land Rover

en

Løsne mutrene på dekk med dekk jern. Løft fronten av Land Rover med jekken og ta av dekket. Place bukker under Land Rover på støttepunkter og lavere Land Rover på stativet. Gjør dette på begge sider av fronten av Land Rover. Hev baksiden av Land Rover med jekken og sted bukker under Land Rover på støttepunkter på begge sider. Nå Land Rover er helt ut av bakken, slik at du kan få under bilen.
2

Fjern mutrene som kobler sjokk til rammen på toppen av sjokk med en skiftenøkkel. Fjern mutterne som kobler støtet til den nedre kontroll arm og skyv sjokk ut av sin plass. Fjern vaskemaskin og foringen fra toppen montering sted og nedre kontroll arm.
3

Sett inn ny vaskemaskin og foring til øvre og nedre festepunkter. Skyv den nye sjokk på plass og erstatte nøtter som kobler den til rammen på toppen og nedre kontroll arm nederst. Stram mutterne, sikring sjokket tilbake på plass.
4

Skift dekk på rammen. Bytt til hjulmutrene bort på dekk. Trekk til hjulmutrene med dekk jern.
Fjerne støtdempere bak på en Land Rover
5

Plasser jekken under akselen på den siden som du endrer sjokkere på. Løft akselen litt for å tåle vekten av akselen.
6

Fjern mutrene som kobler støtet til rammen på toppen av sjokk med en skiftenøkkel. Fjern mutterne som kobler støtet til akselen med en skiftenøkkel. Trekk støt fra festepunktene. Plasser det nye sjokk i festepunkt og erstatte mutrene på toppen og bunnen av sjokk. Stram mutterne med en skiftenøkkel.
7

Skift dekk og slepe nøtter, senk deretter Land Rover tilbake på bakken. Trekk til hjulmutrene med dekk jern.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118883.html

Previous:
Next:

SUVer