Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Om Hyundai Tucson

Den sørkoreanske-laget Hyundai Tucson ble innført for 2005-modellen år som en kompakt crossover sport utility vehicle. Hyundai var en etternøler til SUV-markedet, og Tucson var bilprodusenten første kompakte å ta en nisje der. Identifikasjon

De fleste SUVer, opp til tidlig 2000-tallet, var lastebil-basert. De ble bygget på en lastebil plattform og sett og håndtert som en lastebil. Crossover, men har lastebil-aktig styling, men besitter håndteringsegenskapene til en personbil. Hyundai utviklet den kompakte Tucson spesielt for å målrette denne crossover nisje i markedet, og for å utfylle de allerede eksisterende Santa Fe SUV.
Typer

Hyundai Tucson tilbys i tre trim alternativer: basen all-wheel-drive manuell girkasse utstyrt GL, de mid-nivå GLS og top-of-the-line Limited, som er full av luksus avtaler. GL har 16-tommers lettmetallfelger, all-hjulet platen bremser og oppvarmede sidespeil som standard utstyr. Det er drevet av basen 140-hestekrefter, to-liters, firesylindret motor. Den GLS får alle de GL funksjoner, pluss en 173-hk 2,7 V-6 og fire-trinns automatgirkasse. The Limited er utstyrt med en soltak, high-end audio system, skinnseter og et valgfritt navigasjonssystem, ifølge Edmunds.com.

Spesifikasjoner

2009 Hyundai Tucson er plassert på en kort 103,5-tommers akselavstand og måler bare 170,3 inches lang. Det står høyt på 70,7 inches, som de fleste vanlige SUV, med en bakkeklaring på 7,7 inches. Den Tuscon er 70,7 inches bredt. Den lastekapasitet, med baksetene foldet ned er 65,5 kubikkfot. Den komplette interiør volumet er 102,6 kubikkfot, og egenvekten er oppgitt til £ 4475.
Hensyn

Tuscon lider av strømproblemer. Gitt sin vekt - spesielt hvis det er fullastet - den 140-hp in-line firesylindret (med en utilstrekkelig £ 136-fot dreiemoment) er ikke opp til oppgaven. V-6 med £ 178-fot dreiemoment fares litt bedre, selv om langtransport ytelsen er bedre enn den firesylindrede versjon. Oppsiden, skjønt, er at Tucson kommer med en 10-year/100 ,000-mile drivverket garanti.
Safety

2009 Tucson har tjent fem stjerner av fem i alle kategorier i regjeringen front og side kollisjonstester. I separate tester, ble en "Akseptabel" rating gitt til Tucson av Insurance Institute for Highway Safety i side og front kollisjonstester. Den fikk en "god" rating i bakre krasj testing, men ble rangert som "Poor" i taket krølle tester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119005.html

Previous:
Next:

SUVer