Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik fjerner Cross Rails på en 2007 Rav4

The 2007 Toyota RAV4 er utstyrt med et tak hyllene som inkluderer to justerbare kryss barer som kan flyttes frem eller tilbake. Noen eiere foretrekker kanskje å fjerne kryss barer fullstendig hvis de ikke blir brukt. Fjerne kryss barer fra taket hyllene kan gi litt høyere gass kjørelengde ved å redusere luftmotstanden, selv om forskjellen kan være så lite at det kan ikke være merkbar. Du trenger
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
en

Sett tuppen av flat skrutrekker inn i sømmen på baksiden av takstativ leg dekker på høyre og venstre side. Takstativet leg dekker er plassert på taket av kjøretøyet foran bakluken.
2

forsiktig lirke takstativ dekselet av med skrutrekker til dekselet låsen løsner. Ta av takstativ etappe dekker på både høyre og venstre side.
3

Vri bryterne på korset bar leddene mot klokken for å løsne dem. Dette må gjøres både på høyre og venstre side av hvert kryss bar.
4

Slide korset bar som er nærmest baksiden av, ved å flytte det mot baksiden av bilen før den klarner de bakre takstativet.
5

Skyv foran korset bar av ved å skyve mot baksiden av bilen før den sletter takstativet.
6

Erstatt takstativet beinet dekker ved å sette den fremre tappen inn korset bar forsamlingen. Rett på baksiden av leggen med baksiden av forsamlingen. Trykk forsiktig ned, rocking litt til høyre og venstre, til dekselet klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119006.html

Previous:
Next:

SUVer