Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvor å låse opp radioen av en 2005 Chevy Equinox

låse opp radioen i en 2005 Chevrolet Equinox er en noe enkel oppgave. 2005 Chevrolet Equinox er opprinnelig utstyrt med RDS-lydsystem, komplett med AM /FM-radio, CD-spiller og seks høyttalere. Låse opp radioen i denne Equinox tar cirka en time å fullføre, hvis du aldri har gjort denne oppgaven. Alle de verktøyene som trengs for denne jobben er tilgjengelig på en auto deler butikken. Du trenger
Phillips skrutrekker
Liten flat skrutrekker
1/4-tommers skralle og socket sett
Pad av papir
Penn eller blyant
Telefon

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern lås skruene fra bunnen av radioen konsollen dekselet. Skruene er plassert nederst på dashbordet og kan fjernes med en Phillips-skrutrekker.
2

Trykk på en liten flat skrutrekker mellom radio konsolltrekk og dashbord. Forsiktig lirke konsollen dekke av fronten av radioen.
3

Fjern radio festeboltene med en 1/4-tommers skralle og socket. Skyv radioen ut av radioen festebrakett i dashbordet, til du kan se sidene og baksiden av radioen tydelig.
4

Finn og skriv ned serienummeret på radioen, og alle andre relevante tall du kan finne på typeskiltet av stereo. Serienummeret vil være på et klistremerke på hver side, eller på baksiden av stereo hovedenheten.
5

Ring din lokale Chevrolet forhandler serviceavdeling. Forsyne dem med radioens serienummer. Tjenesten avdelingen skal være i stand til å gi deg en overstyring kode, eller selve koden for å låse opp radioen. Skriv ned koden eller sekvens av tall som bilforhandler gir.
6

Re-installere radio i festebraketten. Stram radio festeboltene mellom 15 og 20 fot-pounds av dreiemoment. Du trenger ikke å stramme boltene.
7

Re-installere stereo konsollen dekselet ved å trykke den på plass og forsiktig trykke på ansiktet slik at den smekker på plass i dashbordet. Gjeninstaller feste-skruer i bunnen av dashbordet. Disse skruene trenger bare å være tettsittende. Ikke stram skruene, eller du vil knekke stereo konsollen cover eller bryte monteringstappene.
8

Snu bilen til "tilbehør" posisjon, som er den sentrale posisjon rett før du starter bilen. Når radioen lyser opp med ordet "LOCK" på forsiden, skriver sekvens av tall som bilforhandler gir deg, sammen med noen andre knapper for programmering av radio lås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119233.html

Previous:
Next:

SUVer