Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Forskjellen mellom Ford Expedition XLT & Ford Expedition

Ford Expedition er en stor SUV, med XL og XLT er de to modellene på den nedre enden av skalaen. XL er grunnmodellen blant de åtte modellene av Expedition. De fleste av forskjellene mellom XL og XLT innebære alternativ pakker og trim. Grunnleggende

Selv om XL og XLT er på den nedre enden av skalaen, er de fortsatt store og romslige SUVer. XL starter på $ 36 660, og XLT starter på $ 38,200. High-end Expedition er kongen Ranch EL som starter på $ 48,790.

Både XL og XLT har en 5,4-liters V8-motor. Ekspedisjonen vil levere 85 prosent av maksimalt dreiemoment på 1500 rpm, noe som er viktig når du drar en tung belastning. Motoren legger ut 310 hestekrefter
Utseende

XL har 17-tommers aluminiumsfelger standard, mens XLT har 18-tommers maskinert aluminium hjul standard og 20. - tommers premium aluminium hjul tilgjengelig som ekstrautstyr.

Lavere støtfanger konsepter det er svart på XL, mens konsepter på XLT har samme farge som kroppen, og metallic farge er et alternativ. En grill i samme farge som kroppen er også et alternativ på XLT.

Alternativer tilgjengelig på XLT, og ikke på XL, er metalliske og deployerbare stigtrinn samt svart oppvarmede speil med sikkerhet tilnærming lamper . Det finnes også noen få farge listverk tilgjengelig på XLT som alternativer.

Annen viktig alternativ for XLT er en makt moonroof, ikke tilgjengelig på XL. XLT har også skinnseter som ekstrautstyr.
Interiør

Interiøret i Expedition er hvor du vil finne de fleste forskjeller. XLT har mer luksus og flere alternativer enn XL. XLT har to-sone automatisk temperaturkontroll, mens klimakontroll i XL er manuell. Begge kjøretøyene har goder som for eksempel strøm justering seter, men XLT legger strøm justerbare pedaler og en omvendt sensing system som standard utstyr.

XLT har en farge-koordinert lær innpakket tilt ratt med lydkontroller standard. XL har den samme rattet uten lydkontroller.

XLT har en universell garasje døråpner standard, samt regn-sensing vindusviskere og en makt liftgate i ryggen som alternativer.

Begge kjøretøyene har underholdningssystemer med satellitt-radio som standard. XLT har et navigasjonssystem bygget inn som et alternativ.

A "SYNC" System tillater talekommandoer til å betjene CD-og MP3-spiller og telefon. Dette systemet vil også gi deg en rapport om den generelle statusen for ditt kjøretøy. Dette er standard på XLT og ekstrautstyr på XL.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119318.html

Previous:
Next:

SUVer