Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

2006 Jeep Commander Standard funksjoner

I 2006 introduserte Jeep en ny sport utility vehicle, Jeep Commander. Med en faktura fra $ $ 25,351 til $ 35,045, er Jeep Commander ment å konkurrere med andre SUVer i klassen, slik som Ford Explorer og Honda Pilot. Hva gjør Jeep Commander skiller seg ut er rekke funksjoner som er standard. Safety Features

Gjennom Commander, Jeep selskapet kombinert en rekke viktige sikkerhetsfunksjoner. For eksempel kommer hver Jeep Commander med standard doble kollisjonsputer foran, sidekollisjonsputer og gardin sidekollisjonsputer med rollover distribusjon. Slike funksjoner er det som trolig førte til Commander tjene fem stjerner i både frontal driver og frontpartiet passasjer kollisjonstest. I tillegg standard Commander funksjoner inkluderer en anti-skli system og et dekk-press monitor. Legg en bak-hinder-deteksjon system til mix, og du har en bil som er fullt utstyrt for å håndtere alle dine sikkerhetsbehov.
Praktiske funksjoner

Jeep Commander har en rekke praktiske funksjoner som legger til appell av kjøretøyet. For eksempel standard funksjoner inkluderer nøkkelfri adgang, strøm sluser, oppvarmede speil og makt driver speil. Kjørecomputeren, som vil overvåke og registrere distanse, gjennomsnittlig hastighet og gjennomsnittlig drivstofforbruk, også standard, i tillegg til å hindre tyveri. Eksterne funksjoner som firehjulsdrift og lettmetallfelger hjelpemiddel i traction kontroll, og en full reservehjul er en bonus. Andre vanlige funksjoner inkluderer aircondition, en AM /FM stereo sammen med en CD-spiller, front bøtte seter, og cruise control.
Motor & Comfort Funksjoner

Standard motor funksjoner inkluderer en 3,7-liters V6-motor, samt en fem-trinns automatgir med manuell-shift evne. Noen av funksjonene som fremmer sjåfør og passasjer komfort inkluderer korsryggstøtte og front bøtte seter. The Commander har en andre rad klappsete, samt en tredje rad split klappsete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119288.html

Previous:
Next:

SUVer