Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik bruker du en Chevy Tahoe Emergency Brake

Chevrolet Tahoe ble først introdusert på 1990-tallet som en kortere , mer smidig versjon av den populære Chevrolet Suburban , og har siden blitt et fast innslag tur for familier overalt . Men kjører en Tahoe er ikke det samme som å kjøre mest vanlige biler , spesielt når det er alt du har kjørt i det siste . Betjening av nødbremsen er ikke vanskelig og kan gjøres enkelt når du vet hvordan du gjør det . Instruksjoner
en

Trekk bilen inn i området du ønsker å parkere og plassere foten på bremsen. Flytte girspaken på rattstammen i " Park" posisjon.
2

Se ned på gulvet og finn pedalen lengst til venstre. Dette er det krise bremsepedalen. Med høyre fot fortsatt på standard brems, trykk ned i nødbremsen pedal med venstre fot inntil den slutter å bevege seg .
3

Fjern foten fra begge bremsepedalene . I nødbremsen er nå engasjert , og kjøretøyet vil ikke rulle . For å løsne nødbremsen , legg høyre fot på standard bremsen og trekk håndtaket til venstre , nedre side av dashbordet der det står " ( P) Brake Release. " Dette vil frigjøre i nødbremsen og lar deg kjøre fritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118871.html

Previous:
Next:

SUVer