Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan Endre Front brake rotors På en 1999 Nissan Pathfinder

Endre bremseskiver på en 1999 Nissan Pathfinder er en enkel prosess. Brake rotors er plassert bak de to forhjulene som er koblet til den nedre kontroll arm. Brake rotors er de tykke metall plater som bremsekalippernes er koblet til. Bremsekalippernes huser bremseklossene, og bremseklossene presse bremseskiver for å stoppe Pathfinder mens du kjører. Du trenger
Bil jack
Tire verktøy
Wrench
Ratchet satt
Replacement foran brems rotorer
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en bil jack under støtte punkt på høyre side av Pathfinder. Fjern dekk nøtter fra høyre foran dekket ved hjelp av et dekk verktøy. Løft den fremre høyre side av Pathfinder med bilen jack. Trekk av fronten riktige dekket.
2

Løsne sikre mutteren som fester bremsekalippernes til toppen av bremsen rotoren med en skiftenøkkel. Trekk bremsekalippernes ut av rotoren og la den hvile på nedre kontroll arm.
3

Fjern alle fester nøtter i midten av Pathfinder foran høyre rotor med skralle sett. Skyv den fremre høyre rotoren ut av hjelpeapparatet bolter. Skyv den nye fronten rett bremse rotoren på støtten bolter. Skift sikring muttere på midten av ny front høyre bremse rotoren og stram dem med skralle sett.
4

Bytt bremsekalippernes til toppen av den nye fronten rett bremse rotoren og stram sikring mutteren med skiftenøkkel. Sett på fremre høyre dekk på den nedre kontroll arm. Skift dekk mutterne på dekket. Senk Pathfinder til bakken og stram dekk nøtter med dekket verktøyet. Gjenta trinnene over for venstre side foran bremse rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118932.html

Previous:
Next:

SUVer