Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Ford Expedition Vs. Chevy Tahoe

Store sport nyttekjøretøyer tilbyr god plass, tre rader med sitteplasser og gode tauing evner. To modeller, Chevrolet Tahoe og Ford Expedition, er blant de mest kjente SUVer i denne klassen, verdig sammenligning hvis du er ute etter å kjøpe en stor SUV. Funksjoner

De største sport nyttekjøretøyer er hvert kjent for å tilby lignende funksjoner, inkludert standard to-wheel drive og valgfri fire-eller firehjulsdrift, sitteplasser for sju eller flere passasjerer, gassdrevne V -8 motorer og under gjennomsnittet drivstofføkonomi. Bare Chevy Tahoe og dens tvilling, GMC Yukon, tilby en hybrid-versjon.
Ford Expedition

åtte-passasjer 2010 Ford Expedition ritt på en plattform som ligner på den ene ligger til grunn for Ford F-150 pickup lastebil. En motor velje, en 5,4-liters V8 produserer 310 hestekrefter. At motoren er paret med en sekstrinns automatisk girkasse. Regelmessig og utvidet lengde Ford Expeditions er tilgjengelige, riktig utstyrt, kan Expedition trekke mer enn 9000 pounds
Chevrolet Tahoe

2010 Chevrolet Tahoe er slått. av en 5,3-liters V8-motor som produserer 320 hestekrefter. Eventuelt er Chevy Tahoe tilgjengelig med en 6,0-liters V8 paret med en sekstrinns automatisk girkasse. Maksimal slepekapasitet er 8,500 pounds. Maksimal kapasitet for ni passasjerer er også tilgjengelig.
Bottom Line

Både Ford og Chevrolet har positive og negative egenskaper. Ford har mer plass til tredje seterad mens Chevy tilbyr bedre ytelse og en hybrid alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119055.html

Previous:
Next:

SUVer