Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hva er forskjellen mellom LS og LT i Suburbans?

Chevrolet Suburban er den største sport utility vehicle (SUV) produsert av Chevy. Det er tre forskjellige utstyrsnivåer tilgjengelig: LS, LT og LTZ. Den nåværende Suburban modellen ble introdusert i 2007. LS-modellen anses grunnmodellen i Suburban linje. Interiør

LS modellen leveres standard med klut seter og kan holde ni passasjerer. LT trim pakken har skinnseter og har en strafferamme på åtte personer. LT versjonen inkluderer også Bluetooth, automatisk klimaanlegg og justerbare pedaler. LT-modellen har en makt passasjersetet foran, foran og bak bøtte seter, og sete minne. LS kommer med split-benk.
Utvendig

remote-lift gate er en standardfunksjon på LT og tilgjengelig som et alternativ på LS-modellen . Foran og bak på /off road dekk leveres som standard med LT trim pakken også.
Safety

LT trim pakken har de vanlige sikkerhetsfunksjonene tåkelys og bak parkering bistå.
Entertainment

Mens både LS og LT kommer med OnStar omfatter LT turn-by-turn retninger. Den har også førsteklasses lyd med baksetet lydkontroller.
Tips

Chevrolet har en funksjon for å bygge et kjøretøy til en persons spesifikasjoner. Mange alternativer som er standard på LT-modellen kan bli funnet på LS-modellen som en oppgradering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118876.html

Previous:
Next:

SUVer