Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan bytter jeg en Broken Front Stabilizer Bar Link på en 1995 Ford Explorer?

En ødelagt stabilisator bar eller kobling kan føre til overdreven bevegelse i forstillingen som fører til at fronten blir ustabilt. Det kan også føre til skade på andre komponenter i suspensjon, og vil også føre til at dekkene slites ut raskere og med ujevn dekk slitebanen. En stabilisator bar ligger i front og bak på alle biler. Når du skifter stabilisator linker på en 1995 Ford Explorer, er det best å bytte begge sider samtidig. Du trenger:
bremseklosser
Jack
Jack stå
Vernebriller
hjulmutternøkkel
14 mm socket
15 mm socket
3/8-inch stasjonen skralle
Vis flere instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen når bilen står på flatt underlag. Plasser bremseklosser bak bakhjulene.
2

Plasser jekken under bilens front end på siden blir reparert. Hev bilen før den er utenfor bakken. Plasser jack stå under bilen og trekk ut stativet til den berører rammen av lastebilen. Senk kontakten til rammen hviler på støttebenet.
3

Bruk hjulmutternøkkel å fjerne slepe nøtter fra rattet. Trekk hjulet av og sett den til side.
4

Finn stabilisator linken og bruke enten 14 eller 15 mm-kontakt og 3/8-inch skralle å fjerne mutteren fra toppen av koblingen . Separer link fra baren, som arbeider under kontroll arm. Fjern mutteren fra bunnen linken og fjerne koblingen.
5

Fjern mutterne fra begge ender av den nye stabilisator og sett den nye koblingen inn i den nedre kontroll arm. Monter foringen skiven og mutteren. Plasser den øvre enden av koblingen til stabilisator bar og installere skive og mutter.
6

Stram begge mutrene før de er tettsittende med de 13 og 15 mm kontakter. Gi dem en ekstra kvart omdreining for å sikre dem. Monter hjulet og slepe nøtter og stram kabelsko.
7

Fjern støttebenet og jack. Trekke til mutrene igjen når dekket er på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119062.html

Previous:
Next:

SUVer