Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik bruker du en DVD i en 2005 Dodge Durango

Innebygd DVD-spillere er noen foreldre favoritt kjøretøy funksjon på grunn av deres evne til å underholde ellers urolige barn på lange bilturer eller bare den ukentlige kort tur til Wal-Mart. Noen 2005 Dodge Durangos kom med en skjerm som ville kaste ned fra taket rett foran den første seterad. Spille en DVD i en Durango er en enkel prosess som er svært lik spiller en CD. Du trenger
Remote (valgfritt)
Infrarød trådløse hodetelefoner (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Grip låsen på skjermen og dra den forsiktig samtidig som du skyver frem på skjermen for å kaste det ned for visning.
2

Sett inn en DVD med etikettsiden opp i glippen over skjermen. DVD-spilleren slår seg på automatisk. Hvis det ikke slår seg på automatisk, trykker på power-knappen på overhead konsollen eller på fjernkontrollen.
3

Trykk på play-knappen for å begynne å spille DVD. Du må kanskje trykke på play igjen, eller trykk på midten "Select"-knappen på overhead konsollen eller den medfølgende fjernkontrollen når DVD kommer til hovedmenyen for å begynne å spille av filmen.
4

Juster volumet med opp-og-ned-pilene på overhead konsollen eller fjernkontrollen. Lyden spilles av via bilens viktigste høyttalere som standard.
5

Trykk på knappen som ser ut som et par hodetelefoner for å koble trådløse hodetelefoner som bruker et infrarødt signal med DVD-spilleren. Du kan bruke flere par hodetelefoner på denne måten.
6

Trykk på knappen som har en trekant med en horisontal linje under den på overhead konsollen for å løse ut DVD.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118939.html

Previous:
Next:

SUVer