Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Definisjon av SUV

The sport utility vehicle, eller SUV, er en truck-baserte passasjer kjøretøy som har plass til fem på ni passasjerer. Den SUV røtter kan spores tilbake til pre-World War II-era Chevrolet Suburban, men har siden utviklet seg til en familie vogn. Arkitektur

SUV deler i hovedsak den samme arkitekturen som pickup brette en body-on-frame konstruksjon, fire-wheel-drive evne og heavy-duty slepekapasitet.

Origins

Den første fabrikken bygget SUV var General Motors '1936 Chevrolet Suburban bygget på lastebil chassis, etterfulgt av den militære Jeep og senere sivile Jeep CJ, International Scout og Ford Bronco.
|
Original SUVer

Tidlig utilitaristiske SUVer som Ford Bronco og International Scout, inneholdt en kort akselavstand, fire-wheel-drive og høyt terreng.

Banebrytende Explorer

Ford dro fra konvensjonelle standarder for SUV konstruksjon ved å tilby en robust bil-baserte kjøretøy som kunne romme opptil åtte med passasjer-bil fasiliteter.


Crossover

crossover SUV merkelig videre fra den opprinnelige SUV konseptet med unibody passasjer-bil konstruksjon, men holder de fleste SUV ytre funksjoner.
Typer
med

SUVer er kategorisert som mini, slik som Suzuki Samurai, den kompakte, slik som Nissan Rogue, mellomstore, slik som BMW X5, crossover, som for eksempel Ford Edge, og luksus modeller slike som Cadillac Escalade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118839.html

Previous:
Next:

SUVer