Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan erstatte de festeboltene på en 2000 Toyota 4Runner

Årsakene til utskifting av festeboltene, ellers kjent som hjulmuttere, på en 2000 Toyota 4Runner kan variere fra dem som blir strippet eller de ikke lenger vil stramme på grunn av skader på innsiden av mutteren, til ødelagte eller stygge festeboltene. Uansett årsak, så lenge du kan fjerne boltene på riktig måte, vil du være i stand til å erstatte dem helt. Du trenger
Tire stopper
4-veis hjulmutternøkkel
20 festeboltene
Vis flere instruksjoner
en

Slå av 2000 Toyota 4Runner og på håndbremsen slik at bilen ikke beveger seg når du skifter lug bolter. Også plassere en murstein, logg eller annen solid dekk stopper bak ryggen dekk for å unngå at 4Runner rulle tilbake. Siden du ikke skal fjerne dekkene fra bilen, bare å erstatte de festeboltene, er det ingen grunn til å heise eller løfte bilen.
2

Place en av barene på en fire-veis hjulmutternøkkel over en hale bolten på ett av dekkene. Tvinn skiftenøkkel venstre eller mot urviseren, inntil bolten er løsnet tilstrekkelig til å fjerne for hånd. Ikke fjern bolten. Gjenta dette trinnet til alle fem festeboltene på alle fire dekkene har blitt løsnet.
3

Skru hver hale bolten for hånd og fjerne.
4

Put de nye festeboltene på plass og stram dem ved å vri til høyre, eller klokken, til du ikke lenger kan stramme dem for hånd.
5

Plasser en av barene i fireveis hjulmutternøkkel over en av festeboltene og vri til høyre, eller klokken, til du ikke lenger kan stramme. Gjenta dette trinnet med hver av de fem festeboltene på hver av de fire dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119237.html

Previous:
Next:

SUVer