Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Ulempene ved å eie en SUV

SUVer har blitt svært populære. Drivere nyte sine off- road egenskapene og evne til å huse mange passasjerer og forsyninger . Men de har mange ulemper , som bør vurderes før du kjøper en sport utility vehicle. Cost Of Fueling

Den store størrelsen på SUVer krever det å brenne mer gass enn vanlige biler , noe som betyr en økning i kostnadene når du fyller drivstoff.
Environmental Impact
< br >

Fordi SUVer krever mer gass , noe som fører mange til å referere til dem som " bensinslukere , " de har en negativ miljøpåvirkning gjennom økt forurensning og redusert bærekraft av endelig naturressurs av olje.

Redusert Safety

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration , SUVer er tre ganger mer sannsynlig å rulle over enn vanlige biler .
Risiko For å andre drivere

SUVer er er topp tung og derfor mindre i stand til raskt å manøvrere ut av mulige ulykker og er også sannsynlig å forårsake mer skade på andre kjøretøy i tilfelle en ulykke .


økt forsikring Priser

SUV-eiere betaler 10 prosent til 20 prosent mer for bil forsikring på gjennomsnittet på grunn av økt risiko for en alvorlig ulykke .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118840.html

Previous:
Next:

SUVer