Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Range Rover 1997 Informasjon

Land Rover, opprinnelig et datterselskap av BMW, introduserte luksus Land Rover til Nord-Amerika i 1987. Merket ble solgt til Ford i 2000, og igjen til Tata Motors i 2008. Land Rover var rundt 20 år før 1997-versjonen, med historie i andre land, ifølge Edmunds. MSN Autos beskriver Land Rover biler som en safari og ekspedisjon eksport med stjerne status, Range Rover er intet unntak. Fuel Economy

Range Rover tørst gasstanken krever premium drivstoff. Den kombinerte by og på motorvei kjøring gjennomsnittet for 4,0-liters motor er 13 mpg. Landeveiskjøring er oppgitt til 16 mpg, og bykjøring er oppgitt til 11 mpg, ifølge Fueleconomy. Den 4,6-liters motoren er oppgitt til 15 mpg på motorveien kjører og 11 mpg for city driving.
Pålitelighet

1997 Range Rover har små problemer med motoren på grunn av sjeldne Air Spring svikt. Edmunds sier at reservedeler koster gjennomsnittlig $ 350, i tillegg til en anslått $ 97,50 for arbeidskraft, basert på en $ 65 per time arbeidskraft rate. Arbeidskraft priser variere fra butikk og området. Samlet har Range Rover minimal drivverk og mekaniske problemer i Identifix rapporter, ifølge Edmunds.com.
Standardfunksjoner

Land Rover Range Rover er en luksus sport utility vehicle som tilbyr flere standard komfort og bekvemmelighet funksjoner. Comfort funksjoner inkluderer dual-sone klimaanlegg, skinnstoler, strøm fører og passasjersete med minne kontroller, og standard tonet glass. Praktiske funksjoner for Range Rover er nøkkelfri adgang, en premium audio system med ratt lydkontroller, cruise control, en auto-dimming bakspeilet og nøkkelfri adgang. En moonroof, selvutjevnende fjæring og tow-stikk er også standard
Recall Historie

Safercar rapporterer tre minnes for 1997 Range Rover;. Alle er motor og motor -kjøling relatert. Eierne ble først varslet i januar 2001, for en kjølevæske system lekkasje problem som kan resultere i en under-panseret brann. I juli 2008 ble eierne varslet om et lignende problem som potensielt kan føre til en under-panseret brann på grunn av lekkasje av kjølevæske og girolje. Dette er på grunn av mislykkede slanger og rør. I januar, på slutten av 90-tallet, varslet Land Rover eiere av en annen under-panseret brann potensial som følge av saker av en tett overføring pust tube. Safercar sier at alle tilbakekallinger er dekket for reparasjon uten kostnad av autoriserte Land Rover-forhandlere.
Utslipp

Klimagassutslippene er vurdert på 14,10 tonn per år for den 4,0-liters motor og 15.20 tonn per år for 4,6-liters motor. Resultatene er basert på en kombinasjon av 55-prosent landeveiskjøring, 45 prosent bykjøring og 15 000 årlige miles, ifølge Fueleconomy. Fueleconomy, en regjering gass og utslipp rapportering nettside, priser Range Rover som svært dårlig på sin skala for klimagassutslippene, mens 16,2 er den verste og 3,5 er den beste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119021.html

Previous:
Next:

SUVer