Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Fakta om 1994 Toyota 4Runner

The 1994 Toyota 4runner er en allsidig kjøretøy, i stand til å transportere en stor mengde varer og opp til fem passasjerer. Det er en firehjulsdrevet kjøretøy, noe som gjør det pålitelig på løs jord og våte eller isete veier. Priser
1994 4runner var rimeligere enn Toyotas Landcruiser.

base produsentens veiledende pris var $ 22 258 da den ble innført i 1994. Med ekstra alternativer kan det overstige $ 30.000.
Alternativer
Kjøpere hadde nok av alternativer å velge mellom. p Som med de fleste nye biler, hadde 1994 4Runner mange alternativer tilgjengelige mot pristillegg. Automotive.com forklarer at alle alternativene en SUV eier kunne ønske var tilgjengelig, inkludert "air condition, en AM /FM stereo med en tape og CD-spiller, en makt soltak, et takstativ, stigtrinn og et skritt støtfanger med tilhengerfeste. " Det hadde også lær opsjoner og andre mindre vanlige alternativer.
Front-hjuloppheng
Offroad den 4Runner håndtert smidig.

Anmeldere av kjøretøyet rost sin glatte off-road evne på grunn av uavhengige front-hjuloppheng. De bemerket bekymring for at det lente seg på skarpe kurver på grunn av sin høye, smale konstruksjon.
Første av sitt slag
Firehjulstrekk anti lock bremser

Cargurus.com sier at "1994 Toyota 4Runner var den første i sitt slag med fire hjul anti-lock bremser," noe som gjør det et kjøretøy som var trygt å kjøre.
Customer Satisfaction
Alt i alt en pålitelige kjøretøy

Kunder sitert noen klager, inkludert treg akselerasjon, ubehagelig sitteplasser i baksetet og mindre enn optimal gass kjørelengde. Men samlet de var veldig fornøyd med bilens kjøreegenskaper og pålitelighet.
Gass kjørelengde
lav drivstofføkonomi og høy utslipp

Fueleconomy.gov sier at 1994 4Runner får 12 mpg i byen og 15 mpg highway. Den rapporterer også at utslippene er høye, noe som gjør dette til et mindre egnet alternativ for en miljøbevisst kjøper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118990.html

Previous:
Next:

SUVer