Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan nullstille koden for å låse opp dører på en 1999 Ford Explorer

Mange Ford biler, som 1999 Explorer, har en utvendig-tastatur som kan brukes til å låse opp dørene. Denne funksjonen er nyttig, spesielt hvis du ikke finner nøklene og trenger å komme inne i kjøretøyet. For å tilbakestille Explorer tastatur koden, må du skaffe master-overstyring kode, som tilbakestiller den programmerte-tastaturet. Denne koden ble levert med Explorer når det opprinnelig ble solgt. En tur til en Ford-serviceavdeling kan være nødvendig hvis du ikke finner koden - giveren vil koble Ford-Scan verktøy til datamaskinen modulen for å hente master koden. Instruksjoner
en

Finn Explorer master-tastatur kode. Denne koden er trykket på et kredittkort-størrelse slip og følger med den opprinnelige eieren manuell sak. Se inne i saken for å finne det femsifrede overstyring kode.
2

type master koden på tastaturet. Innen fem sekunder å legge inn koden, trykker du på "1/2"-knappen.
3

Trykk på "7/8" og "9/0" samtidig, innen fem sekunder for å trykke "1/2". Dette sletter den egendefinerte koden. På dette punktet, kan du bruke overstyring kode eller du kan fortsette å programmere en egendefinert kode.
4

Tast master-koden for å begynne å programmere din egendefinert kode. Innen fem sekunder for å angi master-koden, trykker du på "1/2"-knappen.
5

Skriv inn koden du vil bruke til å låse opp dørene i løpet av fem sekunder for å trykke "1/2 ».

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118960.html

Previous:
Next:

SUVer