Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan Reset språket på en 2003 Tahoe

The 2003 Chevrolet Tahoe er utstyrt med en driver informasjonssenteret. Dette senteret består av et utvalg menyen i kilometertelleren og kontroller på hver side av rattet . Ett av alternativene for informasjonssenteret er menyspråk . Den Tahoe er tilgjengelig på engelsk , spansk eller fransk. Hvis noen har satt språket til en som du ikke er kjent med , kan du bare tilbakestille displayet språk ved å velge ønsket språk fra menyen . Instruksjoner
en

Trykk på " Personalisering "-knappen på høyre side av Tahoe rattet. Denne knappen er ikke merket med tekst , det viser et ikon av et papirark . Trykk på knappen flere ganger , til "Display Language " vises på kilometertelleren.
2

Trykk "Select"- knappen flere ganger for å bla gjennom de tilgjengelige språkene. "Select"- knappen viser et ikon av en venstre - pilen som peker .
3

Stopp trykke "Select " når ønsket språk vises . For eksempel, hvis du ønsket å tilbakestille språk til "English ", stoppe på "English ".
4

Trykk på " Personalisering "-knappen én gang for å velge den viste språket. Dette returnerer kilometerteller til standard visningsmodus. Ditt språk er nå tilbakestilt til engelsk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119123.html

Previous:
Next:

SUVer