Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan Lås en 2000 Jeep Cherokee Laredo Stasjonsvogn

Når du forlater 2000 Jeep Cherokee Laredo kombi, er det viktig å låse lastebil for å beskytte deg mot auto tyveri eller hærverk. 2000 Cherokee Laredo er utstyrt med strøm sluser. Du kan låse alle dørene på bilen med å trykke på en knapp. Du kan kjøpe erstatning nøkkelfri oppføring fjernkontroller fra Jeep forhandler eller en auto-deler forhandler. Du trenger
Keyless entry fjernkontroll (ekstrautstyr)
Vis flere instruksjoner
en

Park din Cherokee Laredo. Sett girspaken sikkert i "Park" posisjon. Sett på parkeringsbremsen. Lukk alle vinduer Slå av motoren og ta ut nøkkelen fra tenningen.
2

Sikre din personlige eiendom i Cherokee, eller fjerne elementer du ikke ønsker å forlate i bilen.

3

ut av bilen og lukke alle dører helt. Sjekk den bakre luken for å være sikker på at det er stengt i tillegg.
4

Trykk på "Lock"-knappen på keyless entry fjernkontrollen. Lytt til låsen på førerdøren å engasjere seg. Trykk på "Lock"-knappen en gang til for å låse de resterende dørene. Hvis nøkkelfri adgang fjernkontrollen ikke fungerer, åpner førerdøren og trykk på "Lock"-bryteren på døren. Når låsen i inngrep, trykk på bryteren en gang til for å låse de gjenværende dørene. Lukk førerdøren helt.
5

Sett nøkkelen inn i låsen på bakluken, hvis du foretrekker å bruke nøkkelen for å låse luken. Vri nøkkelen med klokken for å låse luken. Vri nøkkelen mot klokken for å låse luken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119027.html

Previous:
Next:

SUVer