Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hummer Fuel Tips

Hummers er ansett som noen av de minst drivstoffeffektive biler på markedet. Ifølge Fueleconomy.gov, har en typisk Hummer SUV noen miles per gallon gjennomsnitt på 14 i byer og 18 på motorveier. Med gasspriser så høye som de er, kan en Hummer ende opp med å bli en veldig dyr bil å eie, spesielt hvis du kjører i byen mye. Men det er en rekke ting du kan gjøre, både vedlikeholdsfritt og driving-relatert, for å forbedre din Hummer drivstofføkonomi og maksimere sitt potensial. Vedlikehold

Holde Hummer godt vedlikeholdt er viktig hvis du ønsker å maksimere drivstofføkonomi. Sørg for å holde motoren i god stand, da dette kan spare deg et gjennomsnitt på 11 øre literen og forbedre mpg med et gjennomsnitt på 4 prosent, ifølge Fueleconomy.gov. Holde dekkene riktig lufttrykk er en flott måte å forbedre mpg på et gjennomsnitt på tre prosent eller 8 cent per gallon. Hummers er vanligvis utstyrt med lavprofil dekk indikatorer, men du bør sjekke trykket jevnlig bare for å være trygg. Bytt olje hver 3000 miles og sørg for at du bruker riktig karakter for din Hummer-modellen. Til slutt, erstatte luftfiltre regelmessig, da dette vil gi deg bedre mpg og bidra til å bevare motoren din.
Driving

Endre kjørevaner kan også hjelpe deg å få den beste drivstofføkonomi fra din Hummer. En ting som er veldig viktig er å bryte mindre og forutse stopper ved å bremse ned gradvis og lettelser i dem. Akselerere sakte når du kommer ut av en stopp og opprettholde en betydelig avstand mellom deg og bilen foran deg for å unngå å måtte stoppe brått. Generelt bør du kjøre saktere fordi raskere du kjører, jo større blir luftmotstanden og jo mer drivstoff du avfallet.

Redusere vekten i din Hummer kan også forbedre mpg, så hvis det er noe tung i bilen som er ikke nødvendig, bli kvitt det. Ifølge Cartalk.com, vil hver 100 pounds redusere bilens drivstofføkonomi 1 til 2 prosent, og Hummers er allerede ganske tungt på rundt £ 6000.

Iverksette tiltak for å redusere mengden energi Hummer bruker på unyttige ting. For eksempel ikke kjøre klimaanlegget mindre det er tvingende nødvendig. Klimaanlegget gjør bilens motor arbeidet enda vanskeligere. Også stenge Hummer av hvis du sitter på ett sted venter i mer enn 15 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118865.html

Previous:
Next:

SUVer