Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Ford Escape Sikkerhet Resultater

The 2009 Ford Escape har fått god sikkerhetsrangering resultatene av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) og Highway Loss Data for Institute (HLDI). Ford Escape er ansett som en liten SUV, og kan sammenlignes med andre biler i denne class.Ratings av de IIHS og HLDI faller inn i fire kategorier: Bra, Akseptabelt, Marginal and Poor. 2009 Ford Escape mottok en samlet vurdering av Good, tildelt den høyeste evalueringen score. 2009 Ford Escape har flere strukturelle endringer som bedre passasjerens beskyttelse. I tillegg til de strukturelle endringer, har setebeltet system og kollisjonsputer foran også blitt endret. Den frontal crash test resulterte i score til God i struktur, hode /hals, bryst, venstre ben /fot og tilbakeholdenhet system. Den eneste scorer Escape fått lavere enn Good var en akseptabel rating for høyre ben /fot. Under testen ifølge Iihs-HLDI, "Krefter på den høyre fot var høy nok til å indikere muligheten for skader." Frontal Offset Testresultater

frontkollisjon test resulterte i score til bra i struktur, hode /hals, bryst, venstre ben /fot og tilbakeholdenhet system. Den eneste scorer Escape fått lavere enn Good var en akseptabel rating for høyre ben /fot. Under testen, ifølge IIHS-HLDI, "Krefter på høyre fot var høy nok til å indikere muligheten for skader."
Side Impact Testresultater

Den sidekollisjon test resulterte i en samlet vurdering av Good. Alle områder av testen ble vurdert Good, bortsett fra bekkenet /ben typen og strukturen kategori. Under testen opplevde crash test dummy styrker tilsvarende oppsprekking et bekken. Skader på andre områder på kroppen ble vurdert som lav risiko.

Hodet beskyttelse var bra for både fører og bak passasjer. Førerens hode ble beskyttet av gardinairbag og setet utplassert sideairbag og kollisjonspute foran. Dummy hode ikke treffer noe under sidekollisjon test. Den bakre passasjer ble beskyttet av en gardin airbag som utløses fra taket.
Bak Impact Testresultater

Selv om skader fra lav hastighet bak-impact ulykker er sjelden alvorlig, oppstår de ofte. Den IIHS-HLDI utfører tester for hode og nakke skader sannsynlighet, i denne testen, er det utført på 20 miles per time. Hvis geometrien av setet vil ikke beskytte en gjennomsnittlig størrelse mann (seat-backs/head hvile for lavt), bilen er automatisk gitt en vurdering av Poor. 2009 Ford Escape ble gitt en samlet vurdering av Good, scoret så høyt som mulig i både geometri og slagtester.
Ekstra sikkerhetsutstyr

Ford Escape tilbyr ekstra sikkerhetsfunksjoner, inkludert sidekollisjonsputer for de fremre og bakre passasjerer, en rollover sensor som vil distribuere sidekollisjonsputer hvis en rollover blir oppdaget, elektronisk stabilitetskontroll og ABS bremser. Kjørelys er også tilgjengelig som ekstrautstyr.
Tidligere Ford Escape modeller

2005-2008 modeller av Ford Escape fikk litt lavere score, herunder en helhetsvurdering av Akseptabel av IIHS-HLDI. I begge de tidligere modellene og 2009 modell, ble crash test dummy bevegelse godt kontrollert under en frontkollisjon. Det er verdt å merke seg at dummy hode traff taket under denne testen.

Injury målinger tatt fra hodet og brystet områder indikerer at det ville være en lav risiko for skade på disse delene av kroppen under en frontkollisjon, men målinger utført på halsen indikerer at skader på hals ville være mulig. Målinger tatt under denne testen indikerer også at kreftene på leggene kan forårsake skade på disse områdene av kroppen, herunder rett tibia og begge føttene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118842.html

Previous:
Next:

SUVer