Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Dodge Durango elektriske problemer

Ulike elektriske problemer som påvirker Dodge Durango SUV har resultert i tre forskjellige produsenten minnes. Den kompakte Dodge kjøretøy som først ble introdusert i 1998 har også hatt andre problemer som ikke er knyttet til det elektriske systemet som tvang tilbakekallinger. Offisielle detaljer tyder på at de tre minner knyttet til de elektriske komponentene alle stammet fra ulike kilder. Historie

Siden Durango først kom inn på scenen, har Chrysler hadde hendene fulle komme opp med løsninger for sine tilbakekalling problemer. Når en 1997 MotorTrend artikkelen beskrev den kommende Durango funksjoner, ville ingen ha forutsett de fremtidige problemer med bilen. Selv kompakt i størrelse, har denne SUV et romslig interiør som rommer åtte passasjerer og en slepe kapasitet på 7000 pounds. Det kjører på en sterk V8-motor med en fire-trinns automatisk girkasse
Først Recall:. Defekt kretskort

Bekymringer om elektriske problemer med Durango startet med en desember 12, 2003, tilbakekalling. En dokumentert beskrivelse av feilen isolert kilden som interiør elektriske systemet ledninger under dashbordet. Noen Durango biler inneholdt defekte kretskort som kan overopphetes og forårsake et instrument panel brann, ifølge en National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) rapporten. En dårlig kondensator ble identifisert som problem med kretskortet. Denne elektriske tilbakekalling ble utpekt som Campaign Antall 03V528000 og var den første av de tre.

Defekt batteri Kabler og Overbelastning Panel

Neste, en 7. desember 2004, husker involvert i det elektriske systemet i årets Durango. Batterikablene ble funnet å være kilden til problemet. Kjøretøy som omfattes av denne tilbakekallingen har enten 3.7L, 4.7L eller 5.7L motorer. Kontrollarmen festebraketten gjør farlig kontakt med den positive batteri-kabel. Dette kan slites ned kabelen, forlater synlige ledninger til kortslutning og forårsake en brann under panseret.

Tredje elektrisk tilbakekalling resulterte etter Chrysler har mottatt 66 rapporter om branner av ulike Durango eiere. CBS News rapporterte at Chrysler skylden en integrert krets i instrumentpanelet for den 9 mars 2007 tilbakekalling. Hvis panelet overbelastning, kan det føre til overoppheting og føre et instrument panel brann. I tillegg kan bilens interiør belysning bli påvirket.
Identifikasjon
p Som med 2003 tilbakekalling, til 2004 og 2007 minnes mottatt tall identifisere de spesifikke komponenter som er ansvarlige for problemer. Den identifisere Campaign Antall for 2004 tilbakekalling er 04V578000, og for 2007 er tallet 07V092000. Durango-eiere kan bruke disse tallene til å fastslå nøyaktig som minner involvere dem og har sine biler repareres. Alle tre tilbakekallinger inkluderer et stort antall biler, men 2007 tilbakekallingen var den største, med 328 424 potensielle berørte enhetene.
Solution

Chrysler løsning på tilbakekallinger er for Durango forhandlere å inspisere kjøretøy og handle deretter. Eiere må legge til rette for en inspeksjon med autoriserte forhandlere, som vil avhjelpe situasjonen basert på den spesifikke tilbakekalling rapporten. Dette kan bety å fjerne en defekt kretskort kondensator, reposisjonere positive batterikabelen eller erstatte et defekt instrument cluster. Durango-eiere kan ta kontakt Safercar.gov for mer informasjon om noen av Durango minnes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118892.html

Previous:
Next:

SUVer