Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

1984 Nissan Patrol Specs

Hvis du var ute etter en tøff, all-terrain, firehjulstrekk SUV (sport utility vehicle) i 1984, Nissan Patrol var et godt alternativ. På grunn av den solide kvaliteten på produksjonen sin, men det er fortsatt nok av fungerende Nissan patruljer fortsatt er i bruk og for salg. Hvis du er nysgjerrig på å kjøpe en brukt Patrol eller ønsker å lære mer om din egen, kan et blikk på sine spesifikasjoner hjelpe. Motor

Den kraftige motoren på denne modellen er en diesel turbo, en av grunnene til hvorfor det er ideelt for å reise gjennom ulendt terreng i mindre enn gunstige værforhold. Det holder 3.2L, en standard beløp for en SUV på denne størrelsen. Det maksimale dreiemomentet motoren når er 255 NM, og maksimal effekt er 81kW.
Fuel

Nissan Patrol bruker kun diesel til å kjøre, og har en maksimal kapasitet på 82L. Drivstofforbruket til denne bilen er avhengig av terreng, by versus land kjøring og vær.
Drivverk
p Dette er en manuelt drevet bil med fem hastigheter. Den har også firehjulstrekk for både urbane og rurale kjøring. Den endelige utvekslingsforholdet er 4.375.
Størrelse

Big og kraftig beskriver Nissan Patrol som er 1895 mm i høyde, 4785 mm i lengde, og 1690 mm i bredden . Det har også en egenvekt på 1785 kg og en totalvekt på 3050 kg. I tillegg har den en bakkeklaring på 215mm.
Bremser

foran bremser bruker en plate ventilert system for å gi sikkerhet, mens bakbremsene er av tromme variasjon.
Dekk

forhjulene og bakhjulene er 7.50R-16-8, med en akselavstand på 2970mm. Front spor målinger for patruljen er 1415 mm, mens den bakre spor kommer inn på 1405 mm.
Suspension

avhenge Både fremre og bakre hjuloppheng på live-aksler å støtte sjåføren og understell på bumpier terreng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119190.html

Previous:
Next:

SUVer