Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan du programmerer Keyless Remote på My 2000 Explorer

Hvis 2000 Ford Explorer er utstyrt med nøkkelfri adgang , må du programmere fjernkontrollen til å gjøre bruk av systemet . Du kan programmere systemet med noen få enkle trinn. Ved gjennomføring av programmering, kan du låse deg dører uten å bruke nøkkelen til å få innpass . Du kan også låse dørene fra innsiden hjemmet ditt hvis du glemte å gjøre det når du går ut av bilen. Når du programmerer nøkkelfri fjernkontroll , har du 20 sekunder mellom trinnene før systemet vil tilbakestille , ber deg om å starte på nytt. Instruksjoner
en

Skriv inn din kjøretøy fra sjåførenes side og sette nøkkelen i tenningslåsen. Vri om nøkkelen fra " Off" posisjon til " Run "-stilling åtte ganger i rask rekkefølge , og endte i " On" posisjon. Dine dørlåser vil låse og deretter låse opp for å bekrefte at du er i programmeringsmodus.
2

Plukk opp fjernkontrollen og trykker på en tast på fjernkontrollen for å programmere den . Dine dørlåser vil reagere ved å låse og låse opp for å bekrefte oppføringen.
3

Trykk den andre tasten på fjernkontrollen etter at dørene låser syklus, for å programmere den . Dine strøm sluser vil sykle igjen for å bekrefte oppføringen.
4

Slå tenningsnøkkelen til "Off " posisjon for å gå ut av programmeringsmodus . Dine strøm sluser vil låse og låse opp igjen for å bekrefte exit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119156.html

Previous:
Next:

SUVer