Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

2002 Buick Rendezvous Specs

J.D. Strøm ga 2002 Buick Rendezvous en pålitelig vurdering litt bedre enn sin " Om Gjennomsnittlig " rating . Rendezvous , en ledende modell for Buick , er et mellomstore crossover, et kjøretøy på en bil chassis med de fysiske egenskapene til en SUV . 2007 årsmodell var Rendezvous siste . Typer

Det var to trims tilgjengelig for 2002 Buick Rendezvous - CX og CXL . Den CXL har fasiliteter CX ikke gjør det, som for eksempel strøm skinnseter, en tredje rad med sitteplasser og en bakre parkeringsplass sensor .
Resultatutvikling

2002 Buick Rendezvous var utstyrt med en 3,4 -liters V6-motor og en fire - trinns automatisk girkasse . CX er tilgjengelig med forhjulsdrift eller firehjulsdrift . Jo mer ønskelig firehjulsdrift var standard på CXL .
Størrelse

Rendezvous CX har plass til maksimalt fem passasjerer . Med setene foldet , den har 109 kubikkfot av last plass . Den CXL har sitteplasser for sju passasjerer . Drivstofftanken har en kapasitet på 18 liter . Rendezvous tjent EPA drivstofføkonomi estimater på 17 miles per gallon i bykjøring og 24 mpg på motorveien.
Egenskaper

Standard funksjoner på Rendezvous inkludert cruise control, ABS-bremser , nøkkelfri adgang og en kraft lift gate . Et alarmsystem , personvern glass og barnesikker bakdørene låses er standard sikkerhetsfunksjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119160.html

Previous:
Next:

SUVer