Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Typer vinsjer

Når du kjører en lastebil eller sport utility vehicle i et utemiljø, vinsjer komme godt med på mange forskjellige måter. Vinsjer kommer i syv store typer: elektriske vinsjer, mekaniske tromme-stil vinsjer, mekaniske capstan-stil vinsjer, hydrauliske vinsjer, mekaniske hånddrevne vinsjer, mekaniske bærbare vinsjer og hybrid vinsjer. Elektrisk Winch

Elektriske vinsjer er drevet av både batteri på bilen som det er festet og et annet batteri som kan operere uavhengig av bilbatteriet. På denne måten vil drive vinsjen ikke påvirke hvordan noen av systemene i bilen løp.
Mekanisk Drum Winch

Denne stilen av vinsj får strøm fra å kjøre motoren . Denne svinging av tannhjul i girkassen sender energi til vinsjen ved bruk av en roterende aksel. Disse vinsjene er kraftigere enn elektriske vinsjer og kan jobbe når motoren er i gang, om giret er lagt inn eller ikke. Disse vinsjene får sitt navn fra formen på vinsj montering, med tau viklet rundt en spole-lignende holderen.
Mechanical kapstanvinsj

Disse vinsjer trekker strøm fra motoren gjennom veivakselen. En enhet som kalles en hund clutch kobler til veivakselen remskive og trekker strøm. Som mekaniske tromme vinsjer, mekaniske gangspill vinsjer fungerer når motoren er i gang. Disse vinsjene er lik mekaniske trommel vinsjer med unntak av den type av vinsj sammenstillingen selv, som består av en utvidet stykke rundt hvilken tauet er viklet i motsetning til den spole-lignende konstruksjonen av trommelen vinsjer.

Hydraulisk vinsj trommel

En hydraulisk vinsj er forbundet med motoren på kjøretøyet via en hydraulisk pumpe som i sin tur driver en hydraulisk motor. Disse vinsjene har en stor makt, og som de mekaniske vinsjer, kan de kjøre når motoren er i gang. En ekstra bonus med denne type vinsj er at den kan kjøre selv når du er helt nedsenket i vann.
Mechanical hånd vinsj

Denne typen vinsj består av en ståltau fanget og sluppet av en serie av klemmer. Den drives av en person, med ingen forbindelse i det hele tatt til bilens motor.
Mechanical Portable Winch

Denne typen vinsj er hånd-laget, som består av en trommel vinsj koblet til en motorsag motor for å gi drivkraft. Vinsjen kjøres uavhengig av kjøretøy som det er festet.
Hybrid Winch

Hybrid vinsjer er bygget fra reservedeler. Bilen eieren finner en gammel vinsj og kobler den til bilen, deretter bruker en hydraulisk pumpe og motor som en stasjon for vinsjen. Denne typen vinsj er billig, sterk og svært effektiv
Winch Motors

vinsjer kommer med en av to hovedtyper av motorer:. Permanent magnet motorer eller serie såret motorer . Alle vinsj motorer har et sett med spoler inni dem kalles en armatur. Inne i denne armatur er enten et annet sett med feltspoler eller et sett av permanentmagneter. Permanent magnet motorer bruker magneter til å rotere armatur og kjør motoren. Permanentmagnetmotorer forårsake svært liten belastning på bilbatteriet, men de overopphetes lett, noe som fører til at motoren til å avta, og derfor kan de ikke brukes til meget tunge vinsj arbeidsplasser. Serievikling motorer har et annet sett med spoler inne i armaturen, kalt feltspolene. Disse feltspolene er koplet til ankeret og forårsake at den roterer. Når feltspolene spinne, er det magnetiske felt skapt gradvis, og motorens armering spinn. På grunn av denne ekstra innsats, serie såret motorer bruker mer strøm enn permanent magnet motorer. Men de har ikke varme opp like lett som permanent magnet motorer
Winch redskapstyper

vinsjer også kommer i tre forskjellige typer av girsystemer:. Planetgir, orm tannhjul og anspore tannhjul. Planetsystemer giring systemer har en sentral utstyr kalt solen gear. Det viser, noe som fører til tre andre tannhjul arrangert rundt det å snu. Dette handlinger skaper drivkraften. Dette system er den vanligste og har en kraft overføringseffektivitet på 65 prosent. Snekkehjulene består av to deler: en runde hjul-lignende utstyr er motivert av en bar-formet utstyr som kjører på toppen av det. Disse gir er ikke så sterk eller effektiv som planetgir, kjører på ca 35 til 40 prosent effektivitet. Anspore tannhjul består av to hjul-formet tannhjul, en stor en og en mindre en. Den mindre er forbundet med motoren og fører til at større tannhjul for å dreie. Dette systemet har en kraftoverføring effektivitet på 75 prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118919.html

Previous:
Next:

SUVer