Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan øke Hestekrefter i en Chevy Tahoe

The Tahoe er en full-size SUV fra amerikanske produsenten General Motors. Den Tahoe erstattet full størrelse Blazer i Chevrolet lineup av lastebiler mens GMC refererer til samme plattform som Yukon. Den Tahoe har solgt i store antall, og har en lojal buyership. Som alle store, tunge kjøretøy, kan den Tahoe nytte av litt mer hestekrefter. Det er flere måter å legge strøm til Tahoe V6-og V8-motorer. Du trenger
Socket sett og skralle
Spesialitet automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Sett på eksos. Enten det er en V8-eller en V6-drevne Tahoe, er aksjen eksosanlegg relativt restriktive takket være sin lille diameter. En større diameter eksos og ytelse lyddemperen vil tillate motoren å løpe mer effektivt og produsere flere hestekrefter. Et eksosanlegg bør installeres av en lyddemper butikken siden det tar spesielle sveise-og verktøy, og en heis for å gjøre jobben enklere.
2

Installer rørformede overskrifter. De manifolder på en V6 eller V8 Tahoe er de komponentene som er boltet til hodet og rute brukt avgasser fra motoren til eksos. Stock manifolder er støpt, hvilket resulterer i mindre enn optimal passasjer og en ru overflate, som begge bremse strømmen av eksosgasser. Rørformede overskrifter er boltet til motoren i stedet for bestanden manifolder og har glatte overflater og bøyer og en større indre diameter, som alle er gode for strøm.
3

Installer en kald luft inntak. Selv om Tahoe er en sport utility vehicle, er det flere selskaper som lager og selger en kald luft inntak for å erstatte aksjen luften boksen. Luften boksen begrenser optimal luftstrøm til motoren på grunn av sin utforming. En kald luft inntak består av større diameter slange og en større luft-filter som gir ekstra kald, tung luft til Tahoes motor. For å installere dette, bare å koble aksjen luften boksen fra motoren og ta ut boksen fra motorrommet. Den nye kalde luften inntak installerer på sin plass.
4

Installer en høy ytelse chip i datamaskinen. Dette vil omprogrammere motorens datamaskin slik at den får mer drivstoff, gnist og luft samt endre tidspunktet til en mer aggressiv innstilling ment å øke ytelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119036.html

Previous:
Next:

SUVer